Promo opgedoken voor laatste afleveringen van Star Wars: The Clone Wars

News
vrijdag, 17 april 2020 om 13:06
clone wars seizoen 7 trailer getoond op star wars celebration 149596 3
Veel fans wachten er al een tijdje op. De laatste aflevering van Star Wars: The Clone Wars komt binnenkort uit op Star Wars day 2020. Maar om de hype nog meer op te bouwen is er een promo video uitgekomen voor de laatste afleveringen! We krijgen hierin al een kleine tease van wat we kunnen verwachten.

Het begin

Voordat we gaan kijken wat er in de promo video gebeurd is het misschien even handig om een stap terug te gaan. Want wat was er eigenlijk vorige keer gebeurd? We kregen vorige aflevering veel fan favoriete characters te zien van eerdere afleveringen in de serie. Verder werd Ahsoka teruggebracht en kregen we te zien wat zij allemaal heeft gedaan. Daarna vroegen de Mandalorians haar om te helpen hun thuisplaneet te heroveren.
En nu in de nieuwe promo krijgen we te zien wat er aan komt in de nieuwe aflevering. Ahsoka krijgt weer te maken met de klonen en Jedi. Waarna het erop lijkt dat ze samen een aanval lanceren. Verder krijgen we ook beelden te zien van Darth Maul en Ahsoka die het tegen elkaar opnemen. En terwijl al die beelden afspelen houdt Darth Maul een toespraak over hoe de Dark Side nog nooit zo sterk is geweest.
De promo geeft fans in ieder geval een duidelijk bericht. Het einde van een tijdperk komt eraan. Zelfs de kleurschema's lijken te veranderen naar die van Revenge of the Sith wat laat zien hoe alles verbonden is. Toch is er een belangrijke vraag die nu eindelijk gesteld kan worden, ben jij klaar voor het einde?