Problemen met Rabobank Internetbankieren app door storing

News
dinsdag, 14 april 2020 om 15:45
Wie vandaag zijn bankzaken bij de Rabobank wil regelen met de app, zal misschien even geduld moeten hebben. Het lijkt er namelijk op dat door een storing veel gebruikers de app niet kunnen gebruiken.
De tijd van je bankzaken regelen bij de bank zelf ligt al een lange tijd achter ons. Velen verkiezen het gemak van internetbankieren op de PC en je kan het tegenwoordig zelfs allemaal regelen op je smartphone. Helaas wil de technologie niet altijd meewerken.

Diverse meldingen

Dat lijkt nu ook het geval te zijn. Volgens de website van de Rabobank zijn alle diensten zonder problemen in lucht, maar ondertussen stromen er wel meldingen binnen over een storing. Met name de Rabobank Internetbankieren app lijkt problemen te ondervinden. Gebruikers komen niet verder dan het openingsscherm, hun bankzaken kunnen ze dus niet regelen.

Scammers ook weer veel actief

Ondertussen proberen ook veel criminelen deze dagen een slaatje te slaan uit het feit dat mensen niet de deur uit kunnen gaan om een bezoekje te brengen aan de bank. Door middel van valse WhatsApp- en SMS-berichten proberen ze gegevens van gebruikers te ontfutselen. Blijf dus goed uitkijken, open geen links van bronnen die je niet vertrouwt en voer nooit zomaar je persoonlijke informatie in.
Dit bericht is op 10 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties