Problemen met activeren Viaplay bij Ziggo en KPN

News
woensdag, 02 maart 2022 om 10:30
viaplay met tekstf1648643997
Lukt het je niet om Viaplay te activeren via providers als Ziggo en KPN? Dan ben je niet de enige! Klanten die via een provider een abonnement hebben afgesloten, kunnen namelijk problemen ervaren met het activeren van hun accounts.
Viaplay is eindelijk in ons land gearriveerd, maar niet iedereen kan al van alle nieuwe content die de streamingdienst met zich meebrengt genieten. Via providers als Ziggo en KPN kun je een Viaplay-abonnement afsluiten met flink wat korting. Bij Ziggo betaal je maar twintig euro voor de eerste vier maanden, nieuwe klanten van KPN krijgen het eerste jaar zelfs gratis. Dat zijn natuurlijk goede deals, alleen lijkt het er nu op dat je via de providers niet meteen met Viaplay aan de slag kan.
Verschillende klanten geven op Twitter aan dat ze niet kunnen beginnen met streamen. De bedrijven raden hun aan om het activeren te blijven proberen, maar geven aan dat door de grote drukte het mogelijk pas in de loop van de dag kan lukken. Ziggo meldt dat op dit moment heel veel klanten tegelijk Viaplay proberen te bestellen.

Wat kun je kijken op Viaplay?

Als je wel toegang tot de streamingdienst hebt en geen idee hebt waar je moet beginnen, kunnen wij je een handje helpen. Hier hebben we alle films en series die op dit moment al te zien zijn op Viaplay op een rijtje gezet. Benieuwd naar het sportaanbod? Dat vind je hier.