Prison Break stopt dankzij Wentworth Miller

  Wentworth Miller zal niet meer te zien zijn in de razend populaire serie Prison Break. De 48-jarige acteur liet in 2013 weten dat hij homoseksueel is. Hierdoor weigert Miller om nog langer een heteroseksueel personage te spelen. Maar er zit meer achter.

  Twentieth Century Fox Home Entertainment

  Prison Break van de baan

  Op het Instagram-account van Miller vertelt hij dat hij op sociale media veel negatieve opmerkingen krijgt over zijn geaardheid. De negatieve berichten vormen een deel van zijn besluit, maar hier zit wel wat meer achter, benadrukt Miller. In september werd het zesde seizoen van Prison Break aangekondigd door medespeler Dominic Purcell. In de reacties van het Instagram-bericht toont de medespeler al zijn steun en begrip voor de beslissing van Wentworth.

  Ik wil geen heteroseksueel personage meer spelen. Hun verhalen zijn verteld en worden verteld.

  Wentworth Miller

  Wentworth Miller speelde de hoofdrol

  De exit van Miller betekent het einde van een fantastische serie. De serie draait om de broers Lincoln Burrows en Michael Scofield. Burrows wordt ter dood veroordeeld voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Scofield bedenkt daarom een uitgebreid plan om zijn broer uit de gevangenis te redden en zijn naam te zuiveren. In totaal kreeg de serie vijf seizoenen, waarvan het laatste seizoen uit 2017 flink wat jaren na het oorspronkelijke einde in 2009.

  Wat vinden jullie van de reden waarom Wentworth Miller stopt met de serie? Laat het ons weten in de comments. Vertel ons ook wat jouw favoriete Prison Break seizoen is en waarom.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.