Update - Prince of Persia Remake opnieuw gelekt

  Ubisoft heeft al jarenlang niks meer gedaan met de Prince of Persia franchise, maar daar komt binnenkort verandering in. Volgens een retailer moet er in november namelijk een Prince of Persia Remake verschijnen voor de PS4 en Nintendo Switch.

  Update - Remake nu gelekt via UPlay

  Dat er een Prince of Persia Remake aankomt, is nu wel overduidelijk. Via de Russische Uplay-winkel van Ubisoft is het bestaan van de game wederom gelekt. Dit keer zijn zelfs screenshots van de remaster gelekt. Het betreft Prince of Persia: The Sands of Time. De geliefde titel uit 2003 wordt naar verwachting vanavond aangekondigd wanneer Ubisoft met haar nieuwe Ubisoft Forward-evenement komt.

  Oorspronkelijk bericht hieronder.

  Het is niet de eerste keer dat er geruchten opduiken over een nieuw deel in de Prince of Persia franchise. Zo heeft Ubisoft is mei een nieuwe domeinnaam vastgelegd voor Prince of Persia 6. Veel concreets is er alleen nog niet voorbij gekomen.

  Op de webshop van een Guatemalaanse retailer is nu alleen een listing verschenen van een Prince of Persia Remake voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game moet volgens de pagina alweer verschijnen in november. Het product werd al snel weer verwijderd van de site, maar niet voordat er screenshots gemaakt konden worden door Reddit- en Twitter-gebruikers.

  Hard bewijs voor het gerucht?

  Normaliter is een listing op een webshop geen hard bewijs dat het product er daadwerkelijk komt. Volgens Bloomberg-journalist Jason Scheier moeten we er alleen niet raar van opkijken als de Prince of Persia Remake binnenkort daadwerkelijk wordt aangekondigd. Eerst zei de over het algemeen goed ingelichte journalist dat retailers erg goed zijn in het verpesten van Ubisoft’s verrassingen. Later reageerde Scheier ook op een andere gebruiker, die zei dat hij het gerucht niet gelooft. De reactie van de journalist zegt genoeg.

  Wat alleen wel opvallend is zijn de platforms waarop de Prince of Persia Remake naar verluidt op verschijnt. Ubisoft brengt haar titels over het algemeen op zoveel mogelijk platforms uit en alleen de PlayStation 4 en Nintendo Switch is een aparte keuze, helemaal met de next-gen consoles die binnenkort moeten uitkomen. Als het gerucht waar is, dan verwachten we dat de titel sowieso op meer consoles uit zal komen dan alleen de PS4 en Nintendo Switch.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.