Pokémon TCG kondigt nieuwe mobiele en desktop-app aan

News
donderdag, 23 september 2021 om 13:00
pokemonf1620315095
The Pokémon Company International heeft een nieuwe manier van Pokémon TCG uit de doeken gedaan. Het betreft een nieuwe app waarmee Trainers kunnen genieten van de Pokémon Trading Card Game in een virtuele variant. De app wordt gratis en spelers kunnen decks bouwen en online de strijd aangaan tegen andere trainers. Spelers kunnen kaarten aan hun verzameling toevoegen door codes in te wisselen die te vinden zijn in fysieke Pokemon-kaartboosterpakketten.
Pokémon Trading Card Game Live kijrgt ook een Battle Pass met daarin verschillende beloningen voor spelers, zoals in-game boosterpacks. Met de app kun je daarnaast ook emotes en cosmetics verdienen door flink te spelen. Verder kan je extra kaarten inwisselen voor credits en is er de mogelijkheid om Crystals te verdienen waarmee je speciale bundels en een "Premium Pass" kunt kopen.
Ook wordt een aanpassing gemaakt voor Pokémon Trading Card Game Live. Het huidige Pokémon Trading Card Game Online-systeem wordt vervangen, maar spelers kunnen hun bestaande collecties wel overdragen tijdens hun eerste keer inloggen. Wel is er de voorwaarde dat spelers hetzelfde Trainer Club-account hebben.

Pokémon TCG op mobiel nog zonder releasedatum

Pokémon TCG Live komt binnenkort naar iOS- en Android-apparaten, maar ook naar pc's en Macs via Pokemon.com. Trainers die een preview van de game willen zien voordat deze overal beschikbaar is, kunnen later dit jaar deelnemen aan de mobiele soft launch in Canada en de wereldwijde bèta voor pc's en Macbooks.

Populair Nieuws

Laatste Reacties