Hoe zien Call of Duty maps eruit in LEGO?

News
donderdag, 23 september 2021 om 12:30
lego call of dutyf1632307761
Diamond Lobby wilde wat speciaals doen voor de komst van Call of Duty: Vanguard. De mensen achter de website vonden het een goed idee om verschillende bekende maps van Call of Duty in LEGO na te bouwen. Dit deden ze niet echt, maar met een speciaal programma waarin je digitaal met LEGO kan bouwen.
De tool die de makers hebben gebruikt is Bricklink Studio 2.0. De mappen zijn ook in het echt na te bouwen, maar via zo'n tool is het een stuk makkelijker. Wie het toch wilt proberen staar er bij elke map een lijst van welke en hoeveel blokken je per map nodig hebt. Diamond Lobby waarschuwt mensen er wel voor dat het kan erg duur kan worden en dat sommige blokken die gebruikt zijn erg zeldzaam zijn.
call of duty infinite warfare terminal bonus map trailer verschenen 99783

Welke mappen zijn nagebouwd?

De verschillende mappen die door de makers zijn nagebouwd zijn Crash, Castle, Terminal, Firing Range, Rust, Nuketown, Slums en Raid. Bij elke map heeft Diamond Lobby wel een korte uitleg geschreven waarom voor deze map is gekozen. De duurste map om zelf na te bouwen zou Terminal zijn. Hier moet je ook een heel vliegtuig in elkaar zetten. Deze kost 4,726 dollar en heeft 18.043 bouwblokken nodig. De goedkoopste is Crash. Deze heeft maar 2167 blokken nodig en kost 1340 dollar.
De kans dat er ook echt LEGO pakketten komen van Call of Duty is klein. De rechten voor het maken van deze sets liggen namelijk al bij een concurrent van LEGO, genaamd Mega Bloks.

Populair Nieuws