Pocketpair kondigt Palworld dating sim aan

News
maandag, 01 april 2024 om 10:00
palworldf1705824341
Pocketpair, de maker van het enorm populaire Palworld, heeft een spin-off van de game aangekondigd, waarin spelers kunnen daten met hun Pals. Dit moet wel de droom zijn van furries!
Pocketpair is nog maar nauwelijks bekomen van het enorme succes van hun mega-hit Palworld, maar kondigt nu al een spin-off aan die waarschijnlijk enorm in de smaak zal vallen bij een hoop fans.
Pal♡world! ~More Than Just Pals is een dating sim die het de speler mogelijk maakt om te daten met een van de vele Pals uit de originele game. PocketPair doet er zelfs nog een schepje bovenop: "Pals take off their clothes⁉️ An adult version will also be released🔞 " Oei!
Wie de aankondiging bekijkt, ziet dat Pal♡world zich afspeelt in een school in de World Tree. Een mysterieuze transfer student arriveert met vreemde krachten en transformeert Pals in de school in amoureuze types. Wie probeer je te veroveren of val je zelf voor de charmes van één van de Pals?

Pal♡world lanceert op deze dag in 2025

Palworld was begin 2024 een enorme hit en werd vaak ten onrechte afgeschilderd als een Pokémon kloon met geweren. De game is een grote 3D open wereld waarin dier-achtige wezens, genaamd 'Pals' leven. Als speler kan je zelf wapens gebruiken maar ook Pals van wapens voorzien. Dat niet alleen, Pals blijken heel multifunctioneel. Je kan ze ook gewoon opeten!
Je speelt het spel in 3rd person perspectief en hebt als doel de eilanden in de open wereld te verkennen. Tijdens je zoektocht kom je de Syndicate tegen, een kwaadaardige clan die je met behulp van je Pals moet bestrijden.

PalWorld kwam op 19 januari uit op Steam en Xbox. De game is ook speelbaar via Game Pass.
Oh, en voor wie nu geen zin heeft om een heel jaar te moeten wachten op de spin-off Pal♡world, raden wij aan even goed te kijken naar wat voor dag het vandaag is.

Populair Nieuws