Deze film over een vampier draait in de bioscoop en is al thuis te streamen

News
maandag, 01 april 2024 om 11:00
humanist vampire too sensitive to killf1711469025
Ben je gek op vampiers? Dan draait er nu een nieuwe film in de bioscoop, namelijk Humanist Vampire Too Sensitive to Kill. De film biedt een mix van drama, fantasie, horror en komedie.
De film Humanist Vampire Too Sensitive to Kill is een Canadees debuut die gaat over vampier. Waar vampiers normaal bloeddorstig zijn, is deze vampier alleen veel te aardig. De film heeft al meerdere prijzen verdiend op het filmfestival in Venetië.

Een vampier die moeite heeft met bijten

De film gaat over de tiener Sasha die moeite heeft om haar tanden in de nek te zetten van onschuldige slachtoffers. Maar er is nog iets vreemds aan de hand. Haar hoektanden komen namelijk alleen maar tevoorschijn zodra ze empathie voelt voor haar slachtoffer.
Op Picl, waar de film nu al te streamen valt, staat de volgende omschrijving: ‘Zelf vindt ze zakjes bloedplasma een prima surrogaat, maar haar ouders vinden het echt hoogste tijd dat ze zich tot een echte vampirella transformeert. Dan ontmoet ze Paul, een chronisch depressieve puber die ervan overtuigd is dat het leven hem niks te bieden heeft en zich daarom als haar gewillige prooi aanbiedt.’
De hoofdrol is weggelegd voor Sara Montpetit. Zij speelde eerder in films als Falcon Lake en Maria Chapdelaine.

Horrorkomedie nu al thuis te zien

Tot dusver kan de film rekenen op goede recensies. Het Parool schreef dat het een ontwapende vampier coming of age film is. En VPRO heeft het over een vermakelijke horrorkomedie

Waar is de film te zien?

Zoals gezegd draait de film nu in de bioscoop. Let wel op, het betreft een arthouse film die daardoor niet in elk theater te zien zal zijn. Daarnaast is de film nu al te streamen. Dat kan bij Picl voor 8,99.

Populair Nieuws