PlayStation Summer Sale brengt flinke korting op PS4 games

  Het is weer tijd voor een flinke bak met aanbiedingen. Sony start morgen met haar PlayStation Summer Sale, waarbij de korting enorm kan oplopen. Als je nog een PlayStation 4 game zoekt, kun je die misschien vanaf morgen met een korting tot 60 procent scoren!

  Sony heeft vandaag de mails de deur uit gedaan voor de Summer Sale in de PlayStation Store. De games in de digitale winkel van de PS4 gaan daarbij met flinke korting de deur uit. De korting kan oplopen tot 60 procent en dat geldt niet alleen voor games. Ook downloadbare content zal flink afgeprijsd worden.

  Nog meer deals in de PlayStation Summer Sale

  Monenteel loopt er naast de Summer Sale nog een aanbieding waarbij je tot 70 procent korting krijgt op geselecteerde games. Zo is Marvel's Spider-Man voor de helft van het geld te koop voor maar 19,99 euro en kun je Just Cause 4 scoren met 72 procent korting voor maar 19,59 euro. Een recentere game die afgeprijsd is, is Ghost Recon Breakpoint. Deze game kun je nu aanschaffen voor maar 19,99 euro in plaats van 69,99 euro.

  De PlayStation Summer Sale gaat morgen pas echt van start en dan zijn er nog veel meer aanbiedingen beschikbaar. Of er ook recente games afgeprijsd zullen worden, is niet bekend.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.