PlayStation Store geeft hoge korting in nieuwe sale

News
donderdag, 08 december 2022 om 15:00
marvels spider man remastered pc 5f1660046090
We hebben nog een paar weken te gaan, maar het jaar loopt langzamerhand op zijn einde. Misschien verwacht je met Kerst nog wat cadeautjes, maar je kunt nu ook jezelf alvast trakteren. Er zijn namelijk flinke deals in de PlayStation Store.
Black Friday wordt wel gezien als hét moment om korting te pakken, maar de realiteit is dat het hele einde van het jaar vaak stijf staat van de sales. Ook in de PlayStation Store zijn weer allerlei deals te vinden. Er wordt tot wel 80 procent korting gegeven op allerlei toptitels.

Mooie deals in PlayStation Store sale

Wie een PS4 of PS5 heeft staan en iets zoekt om te spelen met de feestdagen doet er dus goed aan om de PlayStation Store eens te openen. Om je op weg te helpen hebben we alvast wat mooie deals voor je op een rij gezet.
Er zijn trouwens vrij veel games in de aanbieding. Teveel om hier allemaal op te noemen, dus je kunt hier even een kijkje nemen in de hele sale. Je kunt natuurlijk ook even in de store zoeken op een titel die je graag wil hebben, je merkt dan snel genoeg of er een deal is.
Als je je games liever fysiek koopt, is er ook een sale waarvan je kunt profiteren. Er gelden namelijk deals bij Nedgame. Dat is bovendien ook wat makkelijker als je eigenlijk op zoek bent naar een cadeautje.

Populair Nieuws