PlayStation en Burger King onthullen mysterie

News
dinsdag, 13 oktober 2020 om 9:30
schermafbeelding 2020 09 28 om 113556f1601285787
Aankomende donderdag wordt een bijzondere dag. Dan maken fastfood restaurant Burger King en spelcomputerontwikkelaar Sony samen een onthulling. Vermoedelijk betreft het een nieuwe onthulling rondom de PlayStation 5.
Dat er iets bijzonders aan de hand is in de wereld van PlayStation is wel duidelijk. De nieuwe console, de PlayStation 5, lanceert over enkele weken, maar veel details zijn nog onduidelijk. Nu lijkt het er op dat Sony in zee gaat met Burger King om donderdag 15 oktober een onthulling te doen over de console.
Via een mysterieuze tweet is de Burger King te zien die in de keuken aan het werk is. Daar gluurt hij in een verpakte Burger King-zak om een blauwe gloed aan te treffen. Wat er precies in de zak zit, is nog onbekend. Aan het einde van de video wordt duidelijk dat op 15 oktober onthuld gaat worden wat er in de papieren zak zit.
Check de tweet hieronder zelf!

Tweet duidt op startgeluid PS5

De tweet van Sony zelf als reactie op de Burger King-video geeft alvast enige indicatie wat er donderdag mogelijk onthuld wordt. Sony maakt met emoji's duidelijk dat het opstartgeluid van de PS5 waarschijnlijk onthuld zal worden donderdag. Toch is voor nu nog niets officieel en zullen we dus tot donderdag af moeten wachten.
Wel weten we al dat de PlayStation 5 op 19 november in de winkel zal liggen. De console gaat 499,99 euro kosten en heeft ook een All Digital versie die 399,99 euro kost. Op het moment zijn de pre-orders voor de console grotendeels uitverkocht. Via ons handige overzicht dat dagelijks bijgewerkt wordt, blijf je goed op de hoogte van wanneer de console weer te pre-orderen is.

Populair Nieuws