Pixar onthult eerste trailer van Soul

  Pixar heeft de laatste tijd weer veel nieuwe films voor ons klaar staan. Naast de film Onward komt er een gloednieuwe Pixar-animatie genaamd Soul aan, waarvan de eerste trailer nu is onthuld.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Vorig jaar zagen we al een teaser van de film voorbij komen, maar nu is de officiële trailer eindelijk onthuld. Jamie Foxx neemt de hoofdrol van Joe Gardner op zich, een jazzmuzikant en muziekleraar die toegelaten wordt tot een jazzband. Maar wanneer hij op straat loopt, valt hij in een rioolput en komt hij terecht in een wereld vol met zielen. Samen met een ziel genaamd 22, gespeeld door Tina Fey, proberen ze terug te keren naar de normale wereld.

  De regisseur van de nieuwe Pixar film is Pete Docter. Hij heeft al meerdere Pixar films op zijn naam staan zoals Inside Out, Monsters Inc. en Up. Pete Doctor werd genomineerd voor vijf Oscars en heeft uiteindelijk de prijs gewonnen met de film Up.

  Releasedatum

  Naast Foxx en Fey spelen onder andere Daveed Diggs, John Ratzenburger, Phylicia Rasha en Questlove een rol in de film. Uiteraard is er veel jazzmuziek te horen, dat gemaakt is door Jon Batiste en het duo Trent Reznor en Atticus Ross. Soul wordt tot nu toe nog niet uitgesteld vanwege het coronavirus. Op 17 juni is de film te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de trailer van Soul vol met jazz, humor en zielen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.