Pikmin 3 Deluxe aangekondigd door Nintendo

  Nintendo heeft de laatste tijd een aantal verrassingen in petto voor haar fans. Vandaag heeft de Japanse uitgever plotseling Pikmin 3 Deluxe aangekondigd door middel van een Announcement Trailer.

  Het is alweer zeven jaar geleden dat Pikmin 3 is uitgekomen voor de Wii U en sindsdien hebben we niks meer gehoord over de franchise. Vandaag is daar verandering in gekomen, want Nintendo heeft vanuit het niets Pikmin 3 Deluxe aangekondigd voor de Nintendo Switch.

  Zoals de naam verklapt is Pikmin 3 Deluxe een vernieuwde versie van de game op de Wii U. Dat betekent alleen niet dat de Switch game geen extra functies zal kennen. Integendeel zelfs. In de Announcement Trailer maakt Nintendo bekend dat Pikmin 3 Deluxe namelijk meerdere moeilijkheidsgraden krijgt, nieuwe zijmissies met Olimar en Louie en alle DLC die de originele release heeft gekregen.

  Planeet verkennen met de Pikmin

  In Pikmin 3 Deluxe komen spelers terecht op de mysterieuze planeet genaamd PNF-404. Op de planeet moet Captain Olimar zien te overleven, puzzels oplossen en vijanden verslaan samen met een horde van maximaal 100 Pikmin onder zijn hoede. Liefhebbers van co-op kunnen de game ook volledig samen met een vriend spelen, waarbij de tweede speler de rol van Louie op zich neemt. Co-op kan gespeeld worden via split-screen of via online multiplayer.

  Pikmin 3 Deluxe staat gepland voor release op 30 oktober exclusief op de Nintendo Switch. De game zal worden ontwikkeld door Nintendo's eigen ontwikkelteam, het zogeheten Nintendo EAD departement.

  Pikmin 3 Deluxe

  Verkijgbaar vanaf 30 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.