Paul Bettany reageert op WandaVision kritiek

News
woensdag, 20 januari 2021 om 14:00
wanda visionf1609776398
WandaVision heeft tot nu toe bij velen van ons vooral voor verwarring gezorgd. Hoewel de potentie er duidelijk in zit en we ongetwijfeld nog veel meer duidelijkheid krijgen, krijgen de eerste twee afleveringen veel kritiek online. Het is even afwachten of dit na de volgende afleveringen door zal gaan. Vision acteur Paul Bettany reageert in in ieder geval erg rustig.
Onder een Instagram post van Paul Bettany, die in de serie één van de hoofdrollen speelt, kreeg hij commentaar van een aantal fans. Eén fan vindt dat de serie beter in één keer helemaal op Disney geplaats had moeten worden om de huidige verwarring te voorkomen. Bettany besloot hier kort maar krachtig op te reageren met ‘Geduld’.

Pas net onderweg

De kritiek op WandaVision is niet per se heel gek, want tot nu toe is het allemaal nog erg onduidelijk, maar het advies van Paul Bettany zal zeker helpen. De tijd zal een stuk meer duidelijk maken over deze maffe situatie. Ook kregen we in de eerste twee afleveringen al een paar kleine hints, waar al veel theorieën over bedacht zijn.

Theorieën

De fans analyseerden de eerste afleveringen en vooral het stuk waarop Wanda’s naam geroepen wordt door de radio zorgt voor erg veel ideeën. Velen denken dat Wanda na Visions dood zo verdrietig werd, dat ze met haar krachten een soort nepwereld maakte waarin Vision weer terugkwam. De stem via de radio zou in dit geval vanuit de ‘echte’ wereld komen. Dezelfde stem hoor je ook zeggen ‘Wie doet dit met je?’ en we zien aan het eind van de eerste aflevering iemand voor een televisie zitten. Wie weet hebben we dus wel te maken met een grote vijand die Wanda van buitenaf bestuurt.
Wat verwachten jullie van de rest van WandaVision? En hebben jullie zelf nog theorieën? Laat het ons weten!