Pathe Thuis maakt gratis film van 8 januari bekend

News
zaterdag, 08 januari 2022 om 9:30
webheader pattrakteert20221f1641548110
Pathé Thuis begint het jaar goed en geeft tot 10 januari elke dag een film gratis weg. Vandaag gaan we op avontuur in de jungle van Indonesië!
Pathé Thuis begint het jaar goed! Om het begin van het nieuwe jaar te vieren geeft Pathé Thuis tot 10 januari elke dag een film gratis weg. Elke ochtend wordt er om 9 uur bekendgemaakt welke film je gratis kan claimen in de Pathé Thuis app of op de Pathé Thuis website. De film wordt via de social kanalen van Pathé Thuis op Facebook en Instagram bekend gemaakt.
Vandaag is de gratis film Gold. Gold is een avonturenfilm van Stephen Gaghan met Matthew McGonaughey. Kenny is een zakenman die snakt naar een klein succes. Samen met
avonturier Michael gaat hij op zoek naar goud in de jungle van Indonesië en na veel tegenspoed ontdekken ze opeens de grootste goudader ter wereld.

Hoe bekijk je de film?

  1. Ga naar Pathé Thuis en zoek op Gold of klik hier om direct naar de film te gaan.
  2. Klik op ‘Bekijk film’ – klik op ‘Kijk vanaf €0,-‘
  3. Kies HD huur voor 0,-
  4. Start direct de film of Kijk ‘m later.
Wil je de film later kijken dan kan dat ook. Kies voor ‘kijk later’ en je hebt tot 30 dagen de tijd om de film te kijken. Kies je voor Start mijn film, dan blijft de film 48 uur beschikbaar. Let wel op: Wrong Turn is alleen vandaag gratis te scoren, deze actie loopt tot 23:59 uur! Wacht dus niet te lang!

Pathé geeft regelmatig films weg.

Al twee keer eerder gaf Pathé thuis films weg in het kader van de corona lockdown en ook eind vorig jaar hield Pathé Thuis een adventskalender met elke dag een leuke giveaway. Eerder gaf Pathé Thuis de films The Mauritanian en Wrong Turn weg. Gratis films zijn altijd welkom en wij houden jullie dan ook de komende dagen op de hoogte van de gratis films die Pathé Thuis voor jullie in petto heeft.