Pak nu al 150 euro extra korting op de nieuwe Samsung Galaxy smartphone

News
vrijdag, 12 augustus 2022 om 9:30
samsung galaxy z flip 4f1660232489
Samsung heeft recentelijk de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 4 uit de doeken gedaan. Deze nieuwe klaptelefoon is alweer de vierde versie van een opklapbare smartphone waarbij het scherm zelf flexibel is. De telefoon kun je morgen al in huis hebben en dat met 150 euro extra korting.
Bij bol.com kun je momenteel van 150 euro extra inruilwaarde genieten. De bekende webwinkel heeft een speciale aanbieding om de lancering van de Samsung Galaxy Z Flip 4 te vieren. Het betreft de nieuwe smartphone die op vele vlakken verbeteringen toevoegt in deze nieuwere smartphonemarkt. Wie zijn oude telefoon inruilt, krijgt namelijk 150 euro extra korting bovenop de inruilwaarde van het oude toestel.
Daarvoor moet je wel de stappen doorlopen die bol.com in de actievoorwaarden heeft gezet. Deze kun je hier vinden. Vervolgens krijg je, nadat je de procedure goed hebt doorlopen, de 150 euro extra inruilwaarde teruggestort bovenop de daadwerkelijke waarde van de telefoon die je hebt ingeruild.

Tot 200 euro korting voor de Samsung Galaxy Z Fold4

Via de website van Samsung kun je vooraf eventueel al de inruilwaarde van je toestel bekijken. Op die manier krijg je nog beter een indicatie van het geld dat je kunt besparen op je nieuwe Samsung Z Flip 4. Overigens zijn er ook nog andere modellen om uit te kiezen, zoals de Galaxy Z Fold4. Deze kost alleen wel meer dan 1500 euro, waardoor de inruilwaarde die je terugkrijgt oploopt tot 200 euro extra.

Populair Nieuws