Oudejaarsconference 2022 van Guido Weijers al te bekijken op Videoland

News
maandag, 02 januari 2023 om 13:30
videolandf1665554834
Op Oud & Nieuw zijn er ieder jaar altijd allerlei conferences te zien op TV. Dit jaar was het de beurt aan Claudia de Breij, Dolf Jansen en Guido Weijers, waarbij de kijkers niet veel verschilden. De show van laatstgenoemde is gratis te kijken voor Videoland abonnees via, hoe kan het ook anders, Videoland.
"Wat er ook gebeurt, humor is het medicijn. Dus lachen zullen we! In vreemde tijden moet de hofnar nou eenmaal stevig van zich laten..." zo luidt de omschrijving bij de show van Guido Weijers op Videoland. De voorstelling is nu terug te zien en duurt 1 uur en 24 minuten. Het is voorlopig het laatste optreden van de cabaretier. Weijers heeft namelijk aangegeven een jaar rust te nemen. Hij weet nog niet wat hij precies dit jaar wil of gaat doen.

Waar gaat de conference van Weijers over op Videoland?

De oudejaarsconference vond afgelopen 31 december plaats op RTL 4 om een paar minuten over 8 's avonds. Weijers kreeg veel lachers op de hand, al was niet iedereen te spreken over zijn fat shaming-grappen, zeker niet toen het over prinses Amalia ging. Al had hij daarna wel een gevatte opmerking dat hij hoopte dat de toekomstige koningin, die voor haar volk zal zorgen, hopelijk niet bang hoefde te zijn voor haar eigen volk. Een terugkerend onderwerp van Weijers in de show was de statement: Maak van jouw verwachting niet mijn verplichting. Daar werd dan ook regelmatig voor geklapt.
Welke oudejaarsconference heb jij gekeken met Oud en Nieuw en hoe was dat? Laat het ons weten!