Originele Xbox achtergrond nu beschikbaar op Xbox Series X en S

News
woensdag, 12 mei 2021 om 13:00
rsz xbox201f1620805167
Xbox fans kunnen zich klaarmaken voor een trip down memory lane. Eigenaren van een Xbox Series X of S kunnen namelijk in de update van deze maand toegang krijgen tot een nieuwe dynamische achtergrond: 'The Original'. Het biedt een originele uitstraling van de console uit 2001 en geeft veel spelers weer een heerlijk nostalgisch gevoel bij het opstarten van hun favoriete game.
Elke eigenaar die een Xbox Series X of S in huis heeft, krijgt toegang tot nieuwe dynamische achtergronden, waaronder het origineel van de allereerste Xbox. Tom Warren laat dit leuke nieuws weten via Twitter met een korte preview erbij van wat er te zien is wanneer de nieuwe achtergrond wordt geselecteerd.
De achtergrond geeft het originele groene bolletje weer in de achtergrond net zoals in 2001 met de allereerste Xbox console. Hoewel het menu niet verandert naar de originele lay-out, is het een heerlijke achtergrond voor elke Xbox gamer die ooit een originele Xbox heeft gehad. Eerst leek het plan te zijn dat dit enkel voor Xbox Insiders zou gelden, maar gelukkig is daar verandering in gekomen. Elke gebruiker op de nieuwe consoles heeft namelijk toegang tot de achtergrond!

Xbox heeft ook al nostalgische controller

Het is niet de eerste keer dat Xbox met nostalgie aan de slag gaat. Zo is er ook voor de Xbox One een remake gemaakt van de eerste contoller van Xbox 'The Duke'. De originele controller was in eerste instantie niet een bijzonder mooie controller, maar werd al snel een parel onder alle gamers en hun nostalgische herinneringen en leverde de blauwdruk voor alle Xbox controllers die daarna zijn gekomen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties