OPPO onthult de OPPO Find X2 Neo en OPPO Find X2 Lite

  Oppo introduceert twee nieuwe telefoons die op 5G werken, De OPPO Find X2 Neo en de OPPO Find X2 Lite. De OPPO Find X2 Neo is de dunste telefoon ter wereld die op 5G werkt. Beide telefoons beschikken ook nog eens over 5 camera's.

  OPPO

  Smart 5G

  Zowel de Find X2 Neo als de Find X2 Lite van OPPO werken op 5G- wifi. Beide telefoons maken gebruik van Qualcomm® Snapdragon ™ 765G dat ervoor zorgt dat snelheden van bijvoorbeeld downloaden tot wel 3,7 Gbps mogelijk is. De OPPO Find X2 Neo heeft een antenneontwerp en maakt gebruik van slimme Antenna Cutting Technology waardoor de snelheid met 30% omhoog gaat.

  Camera

  De camera van de OPPO Find X2 Neo heeft het niveau van een 5G- videotelefoon. De telefoon heeft optische en elektrische beeldstabilisatie waardoor je makkelijk en stabiel video's kan maken. Ook zit er op de Find X2 Neo een groothoekstabilisatiemodus zodat je een 87% bredere kijkhoek vast kunt leggen. De telefoon bevat vier camera's aan de achterkant, namelijk een 48 MP hoofdcamera, een 13 MP telelens, een 8 MP ultragroothoekcamera en een 2 MP zwart-witcamera.

  De OPPO Find X2 Neo weegt slechts 171 gram en is daarmee ook de dunste 5G telefoon van de wereld. De dikte van de telefoon is namelijk 7,7 millimeter. Zelfs de vingerafdrukmodule is dunner geworden. De module is verdund van 2,95 millimeter naar 0,266 millimeter

  OPPO Find X2 Lite

  Naast de OPPO Find X2 Neo is er ook de OPPO Find X2 Lite. Deze telefoon beschikt over een een 48 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoek- en macrocamera, een 2 MP portretstijl mono camera en een 2 MP retro portretcamera. De batterij van de Find X2 Lite is rond de 4025 mAh. De OPPO Find X2 Neo zal verkrijgbaar zijn in kleuren Moonlight Black en Starry Blue en de OPPO Find X2 Lite uitsluitend in de kleur Moonlight Black.

  De OPPO Find X2 zal eind april verkrijgbaar zijn voor €699 bij T-Mobile. De OPPO Find X2 Lite zal ook eind april verkrijgbaar zijn, maar dan voor €499 bij T-Mobile, Mobiel.nl, Coolblue, Ben, Tele-2 en MediaMarkt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.