Online multiplayer dit weekend gratis op PS5, PS4

News
woensdag, 06 december 2023 om 10:30
playstation plus newf1655289162
Het is al jaren gebruikelijk dat je moet betalen voor online multiplayer op console. Maar als je momenteel geen PS Plus abonnement hebt en toch een multiplayer-modus wil proberen, kan dat dit weekend. Online multiplayer is dan namelijk gratis op PS5 en PS4.
Veel PlayStation-eigenaren zullen geabonneerd zijn op PlayStation Plus. Naast online multiplayer krijg je ook maandelijks gratis games en voordelen als cloud saves. Maar mocht je toch geen abonnement hebben op dit moment, dan kun je binnenkort toch even online spelen.
Op 9 en 10 december is online multiplayer namelijk gratis. Je kunt dan gewoon in elke online multiplayer modus duiken waar je zin in hebt. Een PS Plus abonnement heb je niet nodig. Behalve online multiplayer heb je ook niet de voordelen van PS Plus tijdens het gratis weekend.

Wanneer kun je zonder PS Plus gratis online?

Over de tijden hoef je je niet druk te maken, want die zijn afgestemd op je regio. Online multiplayer is gratis vanaf 0.01 uur op 9 december, tot en met 23.59 op 10 december, lokale tijd. Je kunt dus echt twee volle dagen gratis online.
Mocht je in die tijd een game ontdekken waarvan de online modus je wel bevalt, dan kun je overwegen om toch een PS Plus abonnement te nemen. Er zijn drie abonnementsvormen. Met Essential krijg je online toegang, cloud saves en maandelijks gratis games. Extra voegt daar een Game Pass-achtige bibliotheek van PS4 en PS5 games aan toe, terwijl Premium ook toegang geeft tot een heleboel klassieke PlayStation-games.