Officiële Xbox Series X pre order pagina live

News
donderdag, 28 mei 2020 om 9:00
xbox series x0f1582274529
De release van de Xbox Series X en PlayStation 5 komt steeds dichterbij. Het was al mogelijk om een aanbetaling te doen in verschillende webshops voor de nieuwe consoles. Nu is het officieel mogelijk om je in te schrijven voor een Xbox Series X te pre order.
De afgelopen tijd is er mondjesmaat steeds meer bekend geworden over de komende consoles van Sony en Microsoft. Van de Xbox Series X is het design al bekend en van beide consoles weten we al wat voor kracht erin schuilt. Een prijs ontbreekt tot op de dag van vandaag nog steeds voor beide consoles. Toch kunnen we in verschillende webshops al een tijdje de consoles al voorbestellen door een aanbetaling te doen. Vanaf nu kun je je inschrijven voor een officiële pre order voor de Xbox Series X, want de pre order pagina is live!
De officiële pre-order pagina voor de Xbox Series X is redelijk eenvoudig van opzet. Er is een heleboel gedetailleerde informatie over de komende Microsoft console te vinden en er staat alvast een knop klaar om een pre order te plaatsen. Het daadwerkelijk bestellen van de console is nog niet mogelijk. Wel kun je je mailadres achterlaten om op de hoogte gebracht te worden van updates.

Gaat diep op de specificaties in

Microsoft gaat op de pagina bijzonder diep in op het specificaties van de Xbox Series X. We zien de AMD-processor met 12 Teraflops aan kracht in de spotlight en heel veel informatie over het koelsysteem van de console. Zo zien we dat het moederbord van de console gespleten is waardoor de console aan de binnenkant een constante temperatuur heeft. Daarbij zien we een heat sink chassis, dampkamer en de luchtstromen zoals deze door de console zullen vloeien in detail. Deze informatie ontbrak eerder nog in een dergelijk gedetailleerde manier en toont aan dat Microsoft hier goed over nagedacht heeft.
Andere details die aan bod komen zijn de SSD-schijf van de console en hoe het uitbreiden van het geheugen met een 1TB-kaart werkt. Deze kan in de achterkant van de console geplaatst worden. Van de prijs van de Xbox Series X ontbreekt alleen nog ieder spoor.