Ocean’s 11 remake met Margot Robbie en Ryan Gosling

News
donderdag, 05 januari 2023 om 21:30
Kort na het afmaken van Barbie, zullen de opnames van de film Ocean’s Eleven van Margot Robbie en Ryan Gosling binnenkort beginnen, volgens een productielijst.
De opnames van de nieuwe Ocean’s Eleven-film met Margot Robbie en Ryan Gosling zullen binnenkort beginnen. Ondanks het succes van de door vrouwen geleide spin-off Ocean’s Eight, slaat Warner Bros. Discovery de toekomst van de heist-franchise in een andere richting.
In mei 2022 werd Robbie gekozen als headliner van een prequelfilm van Ocean’s Eleven die zich afspeelt in Europa in de jaren 60. Kort daarna voegde Gosling zich bij de cast en herenigde hij de twee sterren na een aankomende Barbie-film. De nieuwe Ocean’s-film wordt geregisseerd door Jay Roach.
2560px ryan gosling 36034829312f1703159851

Remake van de originele film

Nu lijkt het erop dat de prequelfilm Ocean’s Eleven van Robbie en Gosling zeer binnenkort van start gaat om geschoten te worden. Volgens een productielijst op de officiële website van de Film & Television Industry Alliance, begint het project dat wordt vermeld als “Untitled Ocean’s Eleven Prequel” op 6 maart 2023.
Uit de nieuwe productielijst is naar voren gekomen dat het gaat om een “remake van de originele Ocean’s Eleven”. Deze film komt uit 1960 en had acteurs als Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr, Peter Lawford en Joey Bishop als veteranen uit de Tweede Wereldoorlog die een reeks casino’s in Las Vegas beroven. Steven Soderberg maakte de film al in 2001 opnieuw.

Wanneer te verwachten?

De nieuwe Ocean’s Eleven-film heeft nog geen releasedatum, maar nu de opnames over een paar maanden beginnen, is een mogelijk releaseperiode duidelijk geworden. Eerdere rapporten vermeldden dat er een groter budget wordt gebruikt dan eerder. Ook zal de nieuwe film mogelijk “meer theatraal en misschien zelfs zomerwaardig zal aanvoelen”. Een release voor 2024 ligt niet in de planning.