Nothing toont de bijzondere Phone (1)

News
vrijdag, 17 juni 2022 om 12:30
nothing phone 1f1655456100
Nothing, het bedrijf van OnePlus-oprichter Carl Pei, heeft een eerste foto getoond van haar eerste smartphone. Het eigenzinnige bedrijf kiest voor een zeer opvallend design. De achterkant van de telefoon lijkt namelijk helemaal geen kap te hebben.
De Phone (1) is de gloednieuwe smartphone van de man die ooit OnePlus bedacht, waarna hij in 2020 het bedrijf verliet. Het is de naam van de nieuwe smartphone van Nothing, de eerste die het nieuwe bedrijf heeft ontwikkeld. Opvallend is het design zeker, al klopt het niet helemaal met wat de smartphonefabrikant eerder voor ogen had.
Oorspronkelijk wilde het bedrijf namelijk een achterkant die volledig transparant is. Dat is niet langer het geval, al zijn wel veel contouren te zien van bepaalde onderdelen uit de telefoon. Zo is de cirkel te zien waarmee draadloos opladen mogelijk is. Onduidelijk is nog of de telefoon een glazen achterkant heeft die de contouren bedekt of dat je deze in de hand daadwerkelijk voelt.

Nothing Phone (1) onthulling volgt snel

Andere details die opvallen aan de smartphone is de camera. Daarvan zijn er slechts twee te vinden in de linkerbovenhoek. Daarmee doet de telefoon denken aan de iPhone X en iPhone 11 die ook van een dubbele camera was voorzien in diezelfde bovenhoek.
De officiële onthulling van de Nothing Phone (1) laat niet lang meer op zich wachten. De telefoon wordt op 12 juli officieel uit de doeken gedaan. Vermoedelijk wordt dan ook bekendgemaakt wanneer de telefoon daadwerkelijk verschijnt. Een prijs is nog niet bekend.

Populair Nieuws