Nog meer Game of Thrones gezichten in The Witcher?

    De afgelopen paar weken zijn er veel nieuwe namen vrijgegeven van acteurs die zich bij de cast van The Witcher hebben toegevoegd. Bij deze namen zitten heel wat bekende acteurs, waaronder Kristofer Hivju uit Game of Thrones. Nu blijkt het dat hij waarschijnlijk niet de enige Game of Thrones-ster is die we in seizoen 2 van The Witcher zullen zien.

    © 2016 HBO

    Volgens de website Redanian Intelligence zal de bekende Britse actrice Natalie Dormer in het tweede seizoen van de populaire fantasy serie gaan spelen. Volgens de website was de actrice vlakbij de set gespot samen met een andere Witcher-acteur in Surrey, Engeland. Hier wordt The Witcher momenteel gefilmd. Dormer zou op een paard te zien zijn. Netflix heeft nog niet bevestigd of Dormer in de serie zit. Ook is nog niet bekend welke rol de Game of Thrones-actrice zou spelen.

    We kennen Natalie Dormer natuurlijk het beste van haar rol als de charmante en verleidelijke Margaery Tyrell in de populaire HBO serie Game of Thrones. Helaas is ze al een paar jaar uit de serie, maar onlangs heeft ze wel een paar nieuwe projecten op haar naam gezet. Afgelopen jaar was ze als stemactrice te horen in de Netflix serie The Dark Crystal. Daarnaast zal op 26 april een nieuwe Penny Dreadful prequel-serie uitkomen, genaamd City of Angels, waarin Dormer de hoofdrol zal spelen.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.