'Nintendo Switch Pro verschijnt dit jaar nog'

  Als we de Taiwanese site Digitmies mogen geloven komt er later dit jaar nog een nieuwe variant van de Nintendo Switch op de markt. Het betreft een Nintendo Switch Pro model dat halverwege 2020 moet verschijnen. Dit nieuwe gerucht is opgedoken via een bron van de Taiwanese site die wist te achterhalen dat het nieuwe model in het eerste kwartaal van 2020 massaal geproduceerd zal worden.

  Het is niet de eerste keer dat geruchten rondom een Nintendo Switch Pro opduiken. In augustus 2019 was het The Wall Street Journal die berichtte over een nieuw model dat de levenscyclus van het systeem moest gaan verlengen. In hoeverre de bronnen van Wall Street Journal het bij het rechte eind hebben is natuurlijk wel de vraag.

  Wel zijn er nog flink wat analysten die geloven dat een Nintendo Switch Pro aanstaande is. Zo sprak Dr. Serkan Toto met GamesIndustry.biz over de mogelijkheid en ging Toto zelfs zover dat hij een verbeterde versie voor dit jaar garandeerde. Andere analisten zijn juist skeptisch over de release van een Switch Pro in 2020.

  Nintendo bracht immers de Nintendo Switch Lite uit in 2019 en kwam enkele weken voor de release van de handheld-versie met een update voor het originele model die een betere batterijduur meebracht. Onder aan de streep is wel duidelijk dat analysten geloven dat een Pro-model van de Nintendo Switch onderweg is. Natuurlijk kunnen analysten en geruchten er wel naast zitten, al zijn er ook al patenten ontdekt die een Nintendo Switch Pro lijken in te luiden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.