Nintendo komt morgen met nieuwe showcase

News
dinsdag, 18 april 2023 om 16:30
Het is weer tijd voor een nieuwe showcase. Nintendo heeft namelijk aangekondigd dat er mogen op 19 april een nieuwe Nintendo Indie World Showcase plaats zal vinden.
Nintendo Switch-eigenaren die zin hebben in interessante nieuwe games, kunnen morgen goed klaar gaan zitten voor een nieuwe presentatie. Via Twitter heeft Nintendo aangekondigd dat op 19 april een nieuwe Nintendo Indie World Showcase wordt georganiseerd. De show gaat van start om 18:00 Nederlandse tijd en is te volgen via het YouTube-kanaal van Nintendo.
De vorige Nintendo Indie World Showcase vond plaats in november. Toen heeft de uitgever onder andere Rogue Legacy 2 aangekondigd, die ook meteen uitgebracht werd. Daarnaast werden ook Pepper Grinder van Devolver Digital onthuld en de releasedatum bekendgemaakt van Sports Story.
De nieuwe showcase duurt ongeveer 20 minuten en voorgaande presentaties hebben ons geleerd dat Nintendo er in die tijd geen gras overheen laat groeien. Tijdens de show kunnen er wel meer dan 20 games voor de Nintendo Switch voorbij komen, dus er zit bijna voor iedereen wel iets interessants tussen.

Wordt Hollow Knight Silksong getoond?

Met de aankondiging van de Indie World Showcase zijn er meteen verwachtingen voor één game in het speciaal: Hollow Knight Silksong. De titel van Team Cherry is ondertussen alweer vier jaar geleden aangekondigd, maar we hebben er alsnog amper iets van gezien - terwijl de game dit jaar hoort uit te komen. De kans dat Silksong wordt getoond is alleen niet zo groot, aangezien de titel ook afwezig was tijdens de ID@Xbox Showcase van Microsoft.