Nintendo komt met tegenvallende Switch firmware update

News
donderdag, 13 oktober 2022 om 9:00
20211005 switcholed8f1633465772
Nintendo Switch-eigenaren kunnen nu een gloednieuwe firmware update downloaden. De update voegt alleen opvallend weinig nieuwe functies toe aan de console.
Nintendo komt geregeld met nieuwe updates voor de Nintendo Switch. De vorige update is alleen wel al even geleden, want dat was in maart. Toen kregen gebruikers eindelijk de mogelijkheid om hun games in verschillende folders op te delen. Ideaal voor spelers die een enorme collectie aan games op hun Switch hebben staan.
Firmware update 15.0.0 is nu te downloaden voor de Switch, maar helaas is er deze keer niet heel veel nieuws toegevoegd aan het apparaat. In de patch notes is namelijk te lezen dat gebruikers vanaf nu screenshots kunnen maken in de Switch Online app. Het is alleen niet mogelijk om video’s van de app te maken.

Wat brengt de Switch update nog meer?

Naast het maken van screenshots in de Switch Online app zijn er nog een aantal toevoegingen aan de console. Zo is het systeem stabieler gemaakt, de opties voor Bluetooth zijn verplaatst in de instellingen (zodat je niet meer zo lang hoeft te scrollen in het vervolg), een pop-up is toegevoegd als je over het volume-limiet voor je koptelefoon gaat en in China zijn er een aantal ‘foute’ woorden toegevoegd.
Ben je momenteel op zoek naar nieuwe games voor je Nintendo Switch, dan kan je momenteel profiteren van een sale bij Nedgame op veel titels voor de console!

Populair Nieuws