Nieuwe Suicide Squad 2 details onthullen nazi's

News
maandag, 02 november 2020 om 10:15
suicide squadf1634628944
Dat de Suicide Squad 2 chaos gaat worden wisten we al, maar het nieuws wat we nu krijgen over de aankomende film van James Gunn was op zijn minst verbazend. Peter Safran, producent van de film, geeft namelijk aan dat er ook nazi’s in de film voor zullen komen. In de film zal de ‘Suicide Squad’ naar Corto Maltese reizen om iets op te pikken uit een Duitse gevangenis.
Safran vertelt dat de groep naar Corto Maltese gaat om daar een laboratorium en gevangenis van de nazi's te vernietigen. Deze gevangenis genaamd Jotunheim staat erom bekend dat hier politieke gevangenen gehouden werden en er veel experimenten plaatsvonden. Hoe het precies zal gaan weten we nog niet, maar toch hebben we buiten de nazi's al het een en ander aan informatie op weten te pikken.

Wat gaan we zien in Suicide Squad 2?

In de teaser van Suicide Squad 2 zijn een aantal bekende gezichten te zien, maar vooral een heleboel nieuwe. We zullen een hoop nieuwe mensen en een hoop nieuwe antihelden zien. Zo beschrijft John Cena zijn personage, Peacemaker, als een asociale versie van Captain America.
Een aantal andere grote namen in de film zijn Pete Davidson als Blackguard, Peter Capaldi als The Thinker en Idris Elba als Bloodsport. De film zal nog een heleboel meer te bieden hebben. In de teaser zien we al beelden van chaotische gevechten met rondschietende pistolen en op een gegeven moment heeft Harley Quinn zelfs een Rocket Launcher in haar hand.
Wij zijn enorm benieuwd hoe de groep de nazi's gaat weten te bestrijden. Suicide squad 2, die eigenlijk ‘The Suicide Squad’ zal gaan heten, staat gepland voor release op 6 augustus 2021. Wat verwachten jullie van de film? Laat het ons weten!

Populair Nieuws