Nieuwe Spider-Man film bevestigd door Sony baas

News
vrijdag, 23 december 2022 om 15:00
spider man no way homef1676023288
Er komt nog een Spider-Man film aan, dat heeft Sony Movies voorzitter Tom Rothman bevestigd. Het is een jaar geleden dat we het personage voor het laatst zagen in Spider-Man: No Way Home.
“Reken maar”, antwoordde Rothman aan The Hollywood Reporter toen hem werd gevraagd naar een andere Spider-Man film. “Wanneer je het kunt verwachten, weet ik niet."
Het is onduidelijk wanneer en of Tom Holland zal terugkeren als Spider-Man. Sony-producer Amy Pascal zei dat er nog een trilogie zou komen, nadat insiders van Sony zeiden dat er geen plannen waren voor een nieuwe film.

Nog geen Spider-Man op de planning

Er zijn nog geen andere Spider-Man films aangekondigd door Marvel, hoewel de volledige Marvel Phase 5 is onthuld, samen met meerdere Marvel Phase 6 projecten. Gezien het feit dat No Way Home met 1,9 miljard de film was die het meeste geld opbracht tijdens de pandemie, lijken meer Spidey-avonturen een gegeven.
Het is in ieder geval duidelijk dat Tom Holland nog niet zijn web-shooters aan de wilgen gaat hangen. Eerst was er nog wat twijfel of de acteur weer de rol zou vertolken, maar later heeft Holland aangegeven dat 'er een ongelooflijk mooie toekomst' ligt te wachten voor Spider-Man.
In de tussentijd komt Sony binnenkort met een ander Spider-Man project. Spider-Man: Across the Spider-Verse komt uit in 2023, en de nieuwste trailer laat een ander multiversaal avontuur zien voor Miles Morales.