Nieuwe PS5 voorraad gaat vandaag in de verkoop

News
maandag, 13 december 2021 om 9:30
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Via de Nederlandse PlayStation Direct webwinkel gaat vandaag nieuwe PS5 voorraad in de verkoop. De verkoop gaat wederom via een speciale wachtrij die je in moet om vervolgens kans te maken op het kopen van een console. De verkoop beging om 11.30 uur, maar je kunt wel al eerder in de wachtrij.
Rond 11.15 uur gaat de wachtrij open via PlayStation Direct. Vervolgens gaan de deuren vanaf half 12 officieel open en is het voor velen hopen dat ze door het selectieproces komen en een PS5 kunnen kopen. Toch is het niet de enige manier waarop de console in de verkoop gaat vandaag.
Voorafgaand aan de drop via PlayStation Direct is er namelijk nog een speciale verkoopronde voor genodigden. Mogelijk zit je hier ook bij, maar daarvoor moet je wel even je e-mail checken waarop je PSN-account geregistreerd staat. Mocht je een mail hebben ontvangen met een persoonlijke link, kun je via deze link ook een PS5 kopen.
playtation 5 studiof1605864992

Nieuwe PS5 voorraad nog steeds moeilijk te vinden

Na meer dan een jaar op de markt is de PlayStation 5 nog altijd moeilijk verkrijgbaar. Het probleem is dat de voorraad niet goed aangevuld kan worden door een chiptekort en dat tekort dreigt de komende maanden alleen maar erger te worden. Zorg dan ook dat je in de wachtrij staat als je op zoek bent, zodat je mogelijk kans maakt. Hopelijk komen er voor het einde van het jaar nog meer drops, maar dat is nog onzeker.

Populair Nieuws

Laatste Reacties