Spectaculaire PS5 trailer voor launch uitgebracht

News
woensdag, 28 oktober 2020 om 18:00
img 20201028 125749f1603900130
Het is nog een paar weekjes wachten, maar Sony heeft een nieuwe trailer gelanceerd. We hebben het hier natuurlijk over een nieuwe trailer van de PlayStation 5, het nieuwe vlaggenschip van Sony. Hoewel we al veel van de vijfde generatie PlayStation wisten, ziet de nieuwe PS5 trailer er weer veelbelovend uit.

Een goed opwarmertje

De nieuwe trailer maakt je helemaal lekker voor de nieuwste PlayStation 5. De trailer getiteld: “Play Has No Limits” laat verassend genoeg erg weinig van de PlayStation 5 zien, maar de voice over warmt je goed op.
De vijfde generatie van de PlayStation moet straks de strijd aangaan met de nieuwe Xbox van de eeuwige concurrent Microsoft. De PlayStation 5 komt uit op donderdag 19 november (hoewel XGN er al één in huis hebben) en zal verschijnen in twee varianten. Eén uitgave met een disc tray die 500 euro gaat kosten en een goedkopere variant zonder disc tray. Deze mag 400 euro gaan kosten.
De concurrentie vanuit Amerika leek in eerste instantie op voorhand al de strijd te gaan verliezen, maar kwam heel slim met een goedkopere variant van 300 euro. De goedkopere Xbox Series S zal een week eerder dan de PS5 in de schappen liggen. Beide Xbox Series zijn vanaf dinsdag 10 november te koop. De duurdere variante van Microsoft de Xbox Series X moet 499 euro gaan kosten.

PlayStation 5 en Xbox Series X aan elkaar gewaagd

Sony wist in eerste instantie uit te blinken met een hoop exclusieve titels, maar Microsoft heeft zich goed herpakt. De Amerikanen namen namelijk Bethesda voor maar liefst 7,5 miljard dollar over. Met deze overname krijgen ze een groot aantal exclusieve titels in handen. Microsoft heeft daarnaast ook nog eens aangegeven voor nog meer overnames open te staan.
Heb jij je keuze al kunnen maken? De strijd tussen de twee grootmachten zorgt altijd weer voor een hoop concurrentie, maar de uiteindelijk winnaar daarvan is de consument.

Populair Nieuws