Update - Nieuwe PS5 loting bij BCC, laatste kans voor inschrijving!

News
woensdag, 06 oktober 2021 om 11:30
ps5 controllerf1592919068
Liefhebbers die nog steeds geen PlayStation 5 in huis hebben, kunnen nu weer een gokje wagen bij BCC. De webshop organiseert namelijk een nieuwe PS5 loting, maar je moet je wel snel inschrijven!

Update - Laatste kans om je in te schrijven!

Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwe PS5 loting bij BCC en wil je wel kansmaken op de next-gen console? Dan moet je er snel bij zijn! Vandaag op 6 oktober sluit de inschrijving namelijk om 14:00. Daarna zal BCC de winnaars selecteren en contact met ze opnemen. Zorg er dus snel voor dat je naam tussen de mogelijke winnaars zit!

Origineel bericht

Elf maanden na de lancering van de PlayStation 5 en Xbox Series X zijn beide next-gen consoles nog steeds amper beschikbaar. Dat komt door de wereldwijde semi-conductor chip-crisis die maar blijft doorgaan, mede door de grote vraag naar de chips. En als er dan een keertje een PS5 beschikbaar komt op de vrije markt, dan zal het niet lang duren voordat een scalper dat exemplaar opkoopt en vervolgens voor een flinke meerprijs neerzet op Marktplaats of Ebay.
Om dat laatste probleem in ieder geval te voorkomen, zijn verschillende webshops begonnen met PS5 lotingen. De willekeurig gekozen winnaar krijgt dan de mogelijkheid om een next-gen console aan te schaffen. Bij BCC is nu een nieuwe PS5 loting van start gegaan, maar je moet er wel snel bij zijn, want de inschrijving sluit alweer op 6 oktober om 14:00!

Hoe werkt de PS5 loting?

Wanneer je je inschrijft voor de loting op BCC, dan zal jouw naam in de hoge hoed worden gegooid. Na sluiting van de inschrijving, dan zullen er willekeurig een aantal winnaars worden gekozen, die via de mail gecontacteerd zullen worden om de PlayStation 5 te kunnen kopen. Je mag per persoon en adres maar één keer inschrijven. Hoewel PS5 exemplaren er worden verloot is niet bekend.
Voor de nieuwe loting kan je niet kiezen uit verschillende edities, maar gaat het om één specifiek pakket. In dit geval bestaat het pakket uit een PlayStation 5 Disk Edition, een extra zwarte DualSense controller, de PS5 game Ghost of Tsushima Director’s Cut en de SteelSeries Arctis 3 gaming headset.
Dit bericht is op 6 oktober 2021 bijgewerkt.