Nieuwe JRPG voor next-gen aangekondigd op Sony's State of Play

News
donderdag, 28 oktober 2021 om 13:00
star ocean divine forcef1635417098
Tijdens Sony's State of Play is er een nieuwe JRPG aangekondigd voor de next-gen consoles, evenals PC en PS4. De game toekomstige PlayStation game is het nieuwe deel in de Star Ocean-serie genaamd Star Ocean: The Divine Force.
Sony heeft gisteravond nieuwe games aangekondigd tijdens haar State of Play. Tijdens dit event was er een verassende aankondiging van Tri-Ace en Square Enix, namelijk het volgende deel van de Star Ocean-franchise: Star Ocean Divine Force.
Tijdens de show van Sony werd er meteen een trailer getoond van de game, maar werden er nog niet meteen veel details bekendgemaakt. Gelukkig staat er nu in een PlayStation-blogpost meer informatie over de game. Zo zal Star Ocean: Divine Force sci-fi- en fantasy-elementen met elkaar combineren. Ook zal de game een uitgebreide line-up aan personages hebben, evenals een gevechtsysteem met 'een makkelijke besturing'.

Hoofdpersonages in The Divine Force

In de blogpost van PlayStation staat ook dat de helden in de game Raymond en Laeticia heten. Raymond is een ruimtekapitein en Laeticia is een kroonprinses. Samen willen Laeticia’s koninkrijk redden en Raymond's collega Chloe vinden. Je kan spelen met beide personages en op die manier zal je ook het verhaal beleven vanuit twee perspectieven. Verder worden ook Elena en Albaird getoond in de blogpost. Elena is een bemanningslid van het schip van Raymond en Albaird is een jeugdvriend van Laetica die nu ridder is van het koninkrijk Aucerius.
The Star Ocean-franchise begon in 1996 en heeft inmiddels vijf hoofdgames en een spin-off voor iOS en Android. De nieuwe titel in de franchise staat gepland voor release in 2022. De game zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Populair Nieuws

Laatste Reacties