Nieuwe gameplay-beelden van Elden Ring zijn gelekt

News
maandag, 18 oktober 2021 om 12:30
e9zkhagxmaucn5toriginalf1634545077
Er zijn beelden gelekt van de aankomende RPG Elden Ring. De video bevat gameplay van de nieuwe game van FromSoftware. De video laat vooral de bewegingen zien van het hoofdpersonage en valt onder de categorie kort, maar krachtig.
Op social media gaat er een filmpje rond van wat lijkt op gameplay van Elden Ring. De beelden bevatten weinig actie, maar geven je wel een kijk op de wereld waarin het verhaal zich afspeelt. In het filmpje staat de protagonist op een rotsachtige heuvel met een groot verlaten kasteel op de achtergrond.
Volgens de persoon die het filmpje heeft uitgelekt komen de beelden van de Xbox One. Hij zegt dat de gelekte gameplay die wij zien er slechter uitziet, omdat het met externe tools is vastgelegd. Sommige mensen zijn alsnog teleurgesteld in bepaalde onderdelen, zoals de animatie van het gras.

Elden Ring gemaakt met hulp van George R.R. Martin

Elden Ring werd voor het eerst aangekondigd tijdens de E3 in 2019 door uitgever Bandai Nemco en ontwikkelaar FromSoftware, de studio die bekend is geworden door Dark Souls. De game wordt geregisseerd door Hidetaka Miyazaki en de bekende schrijver George R.R. Martin heeft geholpen aan het verhaal. Martin is de schrijver van A Song of Ice and Fire waar de bekende serie Game of Thrones op is gebaseerd.
Elden Ring komt uit op 21 januari 2022 voor de PlayStation 5, Playstation 4, PC, Xbox One en Xbox Series X/S.

Populair Nieuws