Nieuwe Disney+ serie in de maak gebaseerd op Willow

News
vrijdag, 10 januari 2020 om 9:50
disneyf1631100771
Schrijver Jon Kasdan laat op Twitter weten dat hij bezig is met het schrijven van een nieuwe Disney+ serie, gebaseerd op de oude film Willow. Kasdan schreef al eerder het verhaal van bijvoorbeeld de film Solo, over Han Solo.
Kasdan laat met een foto op Twitter weten dat hij bezig is met het script voor een serie over Willow. Voor mensen die deze film niet kennen. Dit is een film uit 1988, geregisseerd door George Lucas. De film vertelt het verhaal over Willow, die een verlaten baby vindt, genaamd Elora Danan. Dit personage is belangrijk voor een oude profetie, wat het einde van de kwade koningin Bavmorda zou betekenen. De film zal nu dus vertaald worden naar een volwaardige Disney+ serie.
De serie zal vooral draaien rondom Danan, maar wees maar niet bang aangezien Willow zelf ook een grote rol zal hebben. Welke acteurs zich gaan wagen aan deze serie is natuurlijk nog niet bekend, aangezien het schrijven net pas is begonnen, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten op deze Disney+ serie.

Wat kunnen we verachten van deze nieuwe Disney+ serie?

Het is natuurlijk nog zeer onduidelijk wat zich precies zal gaan afspelen in deze nieuwe Disney+ serie. Wel weten we dat het verhaal zich niet per sé rondom Willow gaat draaien, maar meer over Danan. Dit is dan ook het enige stukje informatie wat we op dit punt hebben. Het is nu afwachten op bijvoorbeeld de cast, een trailer en een releasedatum. Deze zal jammer genoeg wel nog op zich laten wachten.

Populair Nieuws