Nieuwe Call of Duty Warzone update zorgt voor frustratie

  De nieuwe Call of Duty Warzone update valt nog niet bepaald in de smaak bij spelers. De nieuwe update heeft namelijk de bekende trio's modus voor de tweede keer is weggehaald en dat valt bij spelers in het verkeerde keelgat. De complete modus is vervangen voor een nieuwe modus.

  Met de nieuwe Call of Duty Warzone update is de gloednieuwe modus Scopes and Scatter Guns uitgebracht. Waar je zou verwachten dat deze als toevoeging zou komen, heeft deze de geliefde trio's modus vervangen. Waar 50 groepen van drie spelers het dodelijke strijdveld betreden in de normale variant, bevat het nieuwe speelveld voor trio's alleen nog maar snipers en shotguns.

  Veel spelers uiten hierover hun onvrede via sociale media en willen dat de normale modus zo snel mogelijk terugkeert. Waar het een paar dagen mocht duren, heeft ontwikkelaar Infinity Ward hier uiteindelijk gehoor aan gegeven. Op Twitter laat het bedrijf het volgende weten:

  Voor Nederlanders betekent dit dat de klassieke variant om 08.00 uur 's ochtends op vrijdag 17 april terugkeert.

  Het lijkt dan ook een goede keuze te zijn, want de meer dan 50 miljoen spelers wil je natuurlijk niet in het harnas jagen. De nieuwe update heeft dan ook wel een aantal toffe verbeteringen met zich meegbracht. Zo kun je nu killstreaks gebruiken wanneer je als bijrijder meelift met een teamgenoot.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.