Nieuwe Battlefield 2042 update verbetert 400 problemen

News
donderdag, 14 april 2022 om 9:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Er is een nieuwe Battlefield 2042 update onderweg. Volgende week wil DICE de nieuwe update uitbrengen die meer dan 400 verbeteringen naar de game moet brengen. Zo maakt DICE-werknemer Kevin Johnson bekend via een Twitter-draadje.
De patch notes van de aankomende update verschijnen begin volgende week pas, maar Johnson heeft al een aantal van de aankomende verbeteringen op een rijtje gezet. De nieuwe Battlefield 2042 update brengt onder andere geüpdatet traits voor Rao en Paik, terwijl Sundance wat aanpassingen krijgt aan de Granade Belt.
Verder zal de game de balans verbeteren als het aankomt op het verdienen van XP. Specifiek wordt gekeken naar de balans rondom Support Actions en Teamplay binnen de game om ervoor te zorgen dat iedere speler beloond wordt voor zijn daden op het strijdtoneel. Balans staat ook centraal bij de voertuigen in de game, want ook hier heeft DICE flink aan gesleuteld volgens Johnson.

Nieuwe Battlefield 2042 update kan niet snel genoeg komen

De nieuwe Battlefield 2042 update kan niet vroeg genoeg komen. Battlefield 2042 heeft sinds de release in tal van problemen gehad. Afgelopen week wist de game zelfs een nieuw dieptepunt te bereiken, maar langzaam lijkt DICE de problemen op te lossen. Hopelijk is deze update de basis die de game nodig heeft om uit het diepe dal te klimmen waarin de shooter nu zit.
Sinds de lancering zijn er dan ook al een aantal updates geweest, maar die wisten fans niet te bekoren. De game zakte deze week daardoor voor het eerst onder de 1000 actieve spelers, wat voor een live-service game als Battlefield 2042 desastreus is.