Dit is wanneer het nieuwe Apple Event plaatsvindt

News
woensdag, 14 april 2021 om 11:00
apple event april 2021f1618384396
Een fout zit soms in een klein hoekje. Daar kwam Apple eerder deze week ook achter toen Siri alvast verklapte wanneer het nieuwe Apple event plaatsvindt. Op dinsdag 20 april is het nieuwe evenement volgens Siri, iets wat Apple nu zelf ook officieel bekend heeft gemaakt.
Apple heeft nu zelf ook duidelijk gemaakt wanneer haar eerstvolgende Apple Event is. Als je het Siri vraagt, krijg je het volgende antwoord: "Het speciale event is op dinsdag 20 april bij Apple Park in Cupertino, CA Je kunt alle details vinden op Apple.com." Wie naar de site gaat ziet dat de tekst van Siri klopt. Tenminste, nu Apple ook op officiële wijze de aankondiging heeft gemaakt.
Vraag is nog wel hoe het evenement gehouden wordt. Gezien het coronavirus nog grote invloed heeft, lijkt een evenement met bezoekers nog onhaalbaar. Verwachting is dan ook dat het event vooraf wordt opgenomen en vervolgens wordt uitgezonden via de website van Apple en op het YouTube-kanaal van het bedrijf.
ipad airf1637773460

Apple Event verwachtingen

Wat er precies onthuld wordt, tijdens het Apple Event is nog onduidelijk. Wel gaat er veel speculatie rond over wat het mogelijk wordt. Afgaande op de geruchten kunnen we onder andere namelijk een nieuwe iPad Pro verwachten.
Dat niet alleen, want ook wordt er gesproken dat de AirTag trackers mogelijk uit de doeken worden gedaan. Hiermee kun je via de Find My-app gemakkelijk ook andere spullen naast je iPhone terugvinden. Uiteindelijk moeten we wachten tot dinsdag 20 april voordat we definitief weten wat er op de planning staat.