Nieuwe animatiefilm Connected waarschuwt voor technologie

  Sony Pictures Animation heeft de eerste trailer van de film Connected vrijgegeven. De nieuwe animatie waarschuwt voor technologie en de gevaren hiervan in het dagelijks leven en in relaties.

  Universal Pictures International

  Het idee achter de animatiefilm is om de kijker te waarschuwen voor de rol van technologie in ons leven. Het is specifiek gericht op het feit dat we door laptops en smartphones minder oog voor elkaar zouden hebben. De mensen achter deze film zijn ook bekend van de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-verse. De film heeft de stemmen van onder andere Olivia Colman, Maya Rudolph en Danny McBride.

  Nu Katie Mitchel op een filmschool is toegelaten besluit het gezin in Connected nog een laatste keer samen op “roadtrip” te gaan. Iedereen gaat mee, zelfs de schattige en blije mopshond. Maar deze reis loopt al snel uit de hand als blijkt dat de nieuwste technologie in opstand komt.

  Alle apparaten die in het dagelijks leven gebruikt worden en geliefd zijn onder de meeste krijgen opeens een eigen wil. Ook komen er nieuwe innovatieve robots in opstand nu zij hun eigen wil hebben. Deze wil is ook alles behalve goed, de “robots” willen de wereld van de mensheid overnemen.

  Connected wil op een komische avonturen manier benadrukken dat teveel tijd in technologie gestopt wordt en minder tijd in waar het leven nou om draait. De nieuwe animatiefilm draait vanaf 18 september in de bioscoop.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.