Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 50)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere The Prom en Two Night Stand.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Archer en The Big Show Show.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Canvas

   Sinds 11 december op Netflix

   Na een hartverscheurend verlies krijgt een grootvader die worstelt om zijn passie voor schilderen terug te vinden, weer inspiratie om te creëren.

  • De Familie Claus

   Sinds 7 december op Netflix

   Jules houdt niet van kerst. Maar als zijn opa plotseling ziek wordt, ontdekt hij de magische tradities van zijn familie en beseft hij dat alleen hij Kerstmis kan redden.

  • Emicida: AmarElo - É Tudo Pra Ontem

   Sinds 8 december op Netflix

   Tussen scènes van zijn concert in Theatro Municipal in São Paulo belicht rapper en activist Emicida het rijke erfgoed van de zwarte Braziliaanse cultuur.

  • Giving Voice

   Sinds 11 december op Netflix

   Zes ambitieuze studentenacteurs doen auditie voor de prestigieuze August Wilson Monologue Competition, met als hoogtepunt een zinderende finale op Broadway.

  • Kerst met Henk en de vuilniswagen

   Sinds 11 december op Netflix

   Als de Kerstman op kerstavond een noodlanding maakt op het autokerkhof, helpen Henk, Vuilniswagen en de dierenvrienden om het kerstfeest voor iedereen te redden.

  • L'incredibile storia dell'Isola delle Rose

   Sinds 10 december op Netflix

   Een idealistische ingenieur bouwt een eigen eiland voor de kust van Italië en roept het uit tot natie, wat de aandacht trekt van de hele wereld − en van de overheid.

  • Mighty Express: Een machtige kerstmis

   Sinds 5 december op Netflix

   De Mighty Express verwelkomt een nieuwe trein en racet door een sneeuwstorm om cadeaus van de Kerstman te bezorgen en Kerstmis te redden voor alle kinderen in Sporendorp.

  • Spirit - Samen vrij: Rijd mee met onze avonturen

   Sinds 10 december op Netflix

   Ga met Lucky en haar vrienden op een interactieve missie om Maricela's geliefde merrie te redden. Hebberige paardendieven hebben haar met een wilde kudde gevangengenomen.

  • The Prom

   Sinds 11 december op Netflix

   Een paar uitgerangeerde Broadway-sterren zetten een dorp in Indiana op zijn kop als ze een tiener komen helpen die gewoon met haar vriendin naar het schoolgala wil.

  Nieuwe films op Netflix

  • Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles

   Sinds 5 december op Netflix

   Een groep oude vijanden komt naar Gotham. De Dark Knight en de 'helden in een half schild' werken samen om het gemene gezelschap te verslaan.

  • Torbaaz

   Sinds 11 december op Netflix

   In een Afghaans vluchtelingenkamp probeert een oud-legerarts kinderen blij te maken met cricket. Hij beseft al snel dat er meer op het spel staat dan de sport.

  • Two Night Stand

   Sinds 11 december op Netflix

   Na een onbezonnen onenightstand raakt een stel ingesloten in een krap appartement als een enorme sneeuwstorm over de stad trekt.

  Nieuwe series op Netflix

  • Alice in Borderland

   Sinds 10 december nieuwe afleveringen

   Een doelloze gamer en zijn twee vrienden zitten in een parallelle versie van Tokio, waar ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven.

  • Pop Team Epic

   Sinds 11 december nieuwe afleveringen

   Deze geanimeerde versie van de excentrieke strip met vier plaatjes per pagina brengt de willekeurige verrichtingen van Popuko en Pipimi tot leven.

  • Room 2806: The Accusation

   Sinds 7 december nieuwe afleveringen

   Deze docuserie volgt de aanrandingszaak uit 2011 waarbij de Franse politicus Dominique Strauss-Kahn op het hoogtepunt van zijn carrière betrokken raakte.

  • The Surgeon's Cut

   Sinds 10 december nieuwe afleveringen

   Het zijn filosofen, verhalenvertellers en pioniers op hun vakgebied. Vier chirurgen praten over hun leven en beroep in deze inspirerende docuserie.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Archer

   Sinds 11 december nieuwe afleveringen

   De zachte, stijlvolle spion Archer mag dan wel de vette gadgets hebben, maar hij heeft nog steeds problemen tijdens het contact met zijn baas, die ook zijn moeder is.

  • Ashley Garcia: Genius in Love

   Sinds 11 december nieuwe afleveringen

   De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.

  • Mr. Iglesias

   Sinds 10 december nieuwe afleveringen

   De hilarische middelbareschooldocent Gabriel Iglesias probeert een verschil te maken in het leven van slimme maar onder de maat presterende leerlingen op zijn school.

  • RuPaul’s Drag Race: All Stars

   Sinds 7 december nieuwe afleveringen

   Queens uit eerdere seizoenen − van populaire dames tot vurige schurken − strijden om een prijs van 100.000 dollar en een felbegeerde plaats in de Drag Race-eregalerij.

  • The Big Show Show

   Sinds 11 december nieuwe afleveringen

   Voormalig WWE-worstelaar Big Show staat buiten de ring en is klaar voor een veel lastigere uitdaging: samen met zijn vrouw drie dochters opvoeden in Florida.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.