Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 47)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere Verliefd Op Cuba en Almost Christmas.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Star Trek Discovery en The Crown.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Een buitenaardse kerst

   Sinds 20 november op Netflix

   Een jonge elf denkt dat een kleine alien een kerstkado is, maar weet niet dat haar nieuwe pop de zwaartekracht van de aarde wil vernietigen en alle cadeautjes wil stelen.

  • If Anything Happens I Love You

   Sinds 20 november op Netflix

   Rouwende ouders proberen om te leren gaan met een grote leegte nadat ze hun kind hebben verloren tijdens een tragische schietpartij op school.

  • The Princess Switch: Switched Again

   Sinds 20 november op Netflix

   Margarets kroning tijdens de kerst verstoort haar liefdesleven. Haar dubbelgangster Stacy probeert haar te helpen, maar zal een derde lookalike hun plan verpesten?

  Nieuwe films op Netflix

  • Il segno di Venere

   Sinds 20 november op Netflix

   Terwijl aanbidders zwijmelen over haar nicht neemt een alleenstaande vrouw het initiatief om een partner te vinden, nadat haar een gunstige liefdesvoorspelling is gedaan.

  • Khoobsurat

   Sinds 18 november op Netflix

   Een ruimdenkende dokter moet een gewonde koning verzorgen. Als ze verliefd wordt op zijn zoon, begint ze de traditionele levensstijl van de familie in twijfel te trekken.

  • Verliefd Op Cuba

   Sinds 14 november op Netflix

   Een gescheiden vrouw wil een stokje steken voor haar dochters bruiloft op Cuba. Ze vliegt naar Havana, waar de romantiek op onverwachte manieren in haar leven terugkeert.

  Nieuwe series op Netflix

  • Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

   Sinds 18 november nieuwe afleveringen

   Binnenhuisarchitect Benjamin 'Mr Kerstmis' Bradley werkt samen met een trouw team van 'elfen' om gezinnen te helpen hun huis te transformeren voor de feestdagen.

  • Mismatched

   Sinds 20 november nieuwe afleveringen

   Na een rampzalige koppelpoging door hun families raken twee tieners langzaamaan bevriend tijdens een zomercursus, waarna ze steeds meer voor elkaar gaan voelen.

  • Voices of Fire

   Sinds 20 november nieuwe afleveringen

   In deze docuserie met een religieus thema vormt bisschop Ezekiel Williams een inspirerend, niet-traditioneel gospelkoor met hulp van zijn wereldberoemde neef Pharrell.

  • We Are the Champions

   Sinds 18 november nieuwe afleveringen

   In deze docuserie worden verschillende unieke – vaak excentrieke of bizarre – wedstrijden en de gepassioneerde deelnemers onder de loep genomen.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • ARASHI's Diary -Voyage-

   Sinds 20 november nieuwe afleveringen

   Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.

  • Flavorful Origins

   Sinds 20 november nieuwe afleveringen

   Maak een heerlijke reis door China's culinaire tradities en beleef de verhalen achter de mensen die deze gerechten maken en koesteren.

  • Star Trek Discovery

   Sinds 20 november nieuwe afleveringen

   Na een eeuw van rust breekt oorlog uit tussen de Federatie en het Klingon-rijk. In dit conflict staat een in ongenade gevallen Starfleet-officier centraal.

  • The Boss Baby: Back in Business

   Sinds 18 november nieuwe afleveringen

   Kleine Baas neemt zijn grote broer Tim mee naar kantoor om hem de kneepjes van het bedrijfsleven te leren in deze animatieserie die is gebaseerd op de populaire film.

  • The Crown

   Sinds 18 november nieuwe afleveringen

   Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.