Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 35)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar All the Money in the World, Primal, Nocturnal Animals en The Babysitter: Killer Queen.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere The Duchess en Undercover.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Corazón loco

   Sinds 9 september op Netflix

   Fernando is dol op zijn twee gezinnen en heeft voor beide altijd evenveel aandacht. Maar één verkeerde actie leidt tot een grote botsing.

  • Mignonnes

   Sinds 9 september op Netflix

   De elfjarige Amy komt in opstand tegen de tradities van haar conservatieve familie door zich aan te sluiten bij een vrijgevochten dansgroep.

  • My Octopus Teacher

   Sinds 7 september op Netflix

   Een filmmaker krijgt een bijzondere band met een octopus die in een Zuid-Afrikaans kelpwoud leeft en hem deelgenoot maakt van haar mysterieuze wereld.

  • Pets United

   Sinds 11 september op Netflix

   Een bijdehante straathond en een verwende kat leiden een groep onwaarschijnlijke helden als de stad wordt overgenomen door de boosaardige burgemeester en zijn robotleger.

  • Se busca papá

   Sinds 11 september op Netflix

   Wat doe je als avontuurlijke tiener als je van je moeder niet mag meedoen aan een BMX-wedstrijd? Je regelt een uitgerangeerde acteur om je goedkeurende vader te spelen.

  • The Babysitter: Killer Queen

   Sinds 10 september op Netflix

   Twee jaar geleden overleefde Cole een satanische bloedsekte. Zijn nieuwe nachtmerrie: de middelbare school. De oude demonen maken zijn leven ook nog steeds tot een hel.

  • The Social Dilemma

   Sinds 9 september op Netflix

   Deze mix van documentaire en drama onderzoekt de gevaarlijke impact van sociale netwerken, met technische experts die over hun eigen creaties zelf aan de bel trekken.

  Nieuwe films op Netflix

  • All the Money in the World

   Sinds 11 september op Netflix

   Als de kleinzoon van oliemagnaat J. Paul Getty wordt ontvoerd in Rome, moet zijn moeder vechten met haar miljardair-schoonvader om haar zoon weer veilig thuis te krijgen.

  • Nocturnal Animals

   Sinds 10 september op Netflix

   Het leven van galeriehoudster Susan staat volledig op z'n kop als ze het manuscript leest van de gewelddadige roman van haar ex-man, waarin hun verleden wordt opgerakeld.

  • Primal

   Sinds 11 september op Netflix

   Een jager op groot wild die zijn zeldzame vangsten per vrachtschip vervoert, jaagt aan boord op een ander levensgevaarlijk wezen: een ontsnapte gewelddadige gevangene.

  Nieuwe series op Netflix

  • Get Organized with The Home Edit

   Sinds 9 september nieuwe afleveringen

   Woningorganisatie-experts Clea en Joanna helpen celebs en alledaagse klanten met het selecteren, indelen en opbergen van hun troep en zo verbluffende ruimtes te maken.

  • Julie and the Phantoms

   Sinds 10 september nieuwe afleveringen

   Sinds haar moeder is overleden, is Julie haar passie voor muziek kwijt. Maar als er drie jongensgeesten verschijnen en haar opvrolijken, beginnen ze samen een band.

  • La Línea: La sombra del narco

   Sinds 9 september nieuwe afleveringen

   De Spaanse badplaats La Línea, vlak bij Afrika, is een centrum van drugssmokkel, maar de burgemeester en de politie zijn vastbesloten om daar een eind aan te maken.

  • La valla

   Sinds 18 september nieuwe afleveringen

   Een familie vecht om te overleven in een toekomstig dystopisch Madrid en laat daarmee de ongelijkheid zien tussen twee werelden gescheiden door een hek, en nog veel meer.

  • The Duchess

   Sinds 11 september nieuwe afleveringen

   Alleenstaande moeder Katherine zoekt balans tussen haar carrière, haar tienerdochter en haar relatie met haar vriend. En ze overweegt om zwanger te worden van haar ex.

  • The Idhun Chronicles

   Sinds 10 september nieuwe afleveringen

   Een verweesde jongen vecht tegen de moordenaars van zijn ouders om een planeet te redden. Hij ontdekt een nieuwe wereld vol gevaar en wonderen.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Atiye

   Sinds 10 september nieuwe afleveringen

   In Istanboel begint een kunstenares aan een persoonlijke reis waarin ze universele geheimen van een Anatolische archeologische site en de link naar haar verleden ontdekt.

  • Buddi

   Sinds 11 september nieuwe afleveringen

   De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.

  • Family Business

   Sinds 11 september nieuwe afleveringen

   Als een onsuccesvolle ondernemer ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren, gaat hij samen met zijn familie aan de slag om zijn slagerij om te toveren tot coffeeshop.

  • SterrenStraal

   Sinds 8 september nieuwe afleveringen

   Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.