Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 33)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar Santana, Tales from the Crypt: Demon Knight en Making The Witcher.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere The 100 en Lucifer.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • All Together Now

   Sinds 28 augustus op Netflix

   Een optimistische, getalenteerde tiener heeft een groot geheim: ze is dakloos en woont in een bus. Kan ze na een tragedie leren om een helpende hand te accepteren?

  • Making The Witcher

   Sinds 26 augustus op Netflix

   Reis door de buitengewone wereld van de serie 'The Witcher' – van de personages tot Ranonkels leuke liedjes – in dit kijkje achter de schermen.

  • Orígenes secretos

   Sinds 28 augustus op Netflix

   Een knappe, sombere detective moet een seriemoordenaar vinden via aanwijzingen die alleen de nerdy, aan stripboeken verknochte zoon van zijn mentor kan ontcijferen.

  • Rising Phoenix

   Sinds 26 augustus op Netflix

   Topsporters en insiders blikken terug op de Paralympische Spelen en onderzoeken hoe ze wereldwijd het begrip van handicaps, diversiteit en topprestaties beïnvloeden.

  Nieuwe films op Netflix

  • Problem Child 2

   Sinds 28 augustus op Netflix

   Als Junior met zijn onlangs gescheiden vader verhuist, worstelt hij met het idee van een nieuwe moeder en saboteert hij zijn vaders kans op romantiek.

  • Santana

   Sinds 28 augustus op Netflix

   Twee broers — een drugsagent en een generaal — ontdekken eindelijk de identiteit van de drugsbaas die hun ouders tientallen jaren geleden heeft vermoord.

  • Tales from the Crypt: Demon Knight

   Sinds 28 augustus op Netflix

   Brayker heeft de laatste van zeven sleutels die de wereld kunnen beschermen tegen duistere krachten. De valse Collector heeft de andere zes.

  Nieuwe series op Netflix

  • Cobra Kai

   Sinds 28 augustus nieuwe afleveringen

   Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.

  • Emily's Wonder Lab

   Sinds 25 augustus nieuwe afleveringen

   Wetenschapsfan en presentatrice Emily Calandrelli maakt STEAM superleuk met verbluffende activiteiten, demonstraties en thuisexperimenten die je aan het denken zetten.

  • I AM A KILLER: RELEASED

   Sinds 28 augustus nieuwe afleveringen

   In deze spin-off van de misdaaddocuserie wordt iemand die voor moord ter dood werd veroordeeld, na dertig jaar vrijgelaten. Dan doet hij een schokkende bekentenis.

  • Masaba Masaba

   Sinds 28 augustus nieuwe afleveringen

   Moeder Neena en dochter Masaba Gupta spelen versies van zichzelf in dit speelse, fictieve kijkje in hun mode- en filmleven.

  • Million Dollar Beach House

   Sinds 26 augustus nieuwe afleveringen

   Als gretige jonge makelaars een deal proberen te sluiten voor luxe aanbiedingen in de Hamptons, ontstaat er felle concurrentie en is het drama onmiskenbaar.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Aggretsuko

   Sinds 27 augustus nieuwe afleveringen

   De rode panda Retsuko is gefrustreerd door haar ondankbare kantoorbaan en probeert haar dagelijkse problemen te vergeten door deathmetalkaraoke te zingen na haar werk.

  • Trinkets

   Sinds 25 augustus nieuwe afleveringen

   Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.