Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 23)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar films als The Meg en The Gambler.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van The Sinner, The Politician en The Order.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • A Whisker Away

   Sinds 18 juni op Netflix

   Een bijzonder meisje verandert in een kat om de aandacht te trekken van de jongen die ze leuk vindt. Maar voordat ze het doorheeft, vervaagt de grens tussen mens en dier.

  • Balle perdue

   Sinds 19 juni op Netflix

   Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.

  • Disclosure

   Sinds 19 juni op Netflix

   In deze documentaire geven bekende artistieke transgenders hun openhartige kijk op en analyse van de invloed die Hollywood heeft op de transgemeenschap.

  • Feel the Beat

   Sinds 19 juni op Netflix

   Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.

  • Wasp Network

   Sinds 19 juni op Netflix

   Naar een waargebeurd verhaal: in de jaren 90 infiltreren Cubaanse spionnen in verbannen groepen om terrorisme te stoppen. Ze betalen daarvoor zelf een hoge prijs.

  • Yarına Tek Bilet

   Sinds 19 juni op Netflix

   Twee vreemden treffen elkaar tijdens een treinreis naar Izmir en leren elkaar beter kennen door hun turbulente en onverwacht verstrengelde romantische verleden.

  Nieuwe films op Netflix

  • Brian Banks

   Sinds 17 juni op Netflix

   Een onterecht veroordeelde footballspeler is voorwaardelijk vrij en probeert zijn naam te zuiveren om zijn droom om in de NFL te spelen, waar te kunnen maken.

  • Chaman Bahaar

   Sinds 18 juni op Netflix

   Een winkel wordt een hangplek voor jongemannen met een oogje op de nieuwe buurvrouw. De zaken gaan goed, maar ook de verliefde eigenaar loopt gevaar zijn hart te breken.

  • Project Gio

   Sinds 18 juni op Netflix

   Een YouTube-ster wiens ouders op vakantie zijn, moet blijven posten alsof er niets aan de hand is en tegelijk het nieuwe huis repareren na een uit de hand gelopen feest.

  • Teen Titans Go! To the Movies

   Sinds 19 juni op Netflix

   De Teen Titans voelen zich buitengesloten van de superhelden-filmrage en willen hun populariteit opkrikken door superschurk Slade te veranderen in hun aartsvijand.

  • The Gambler

   Sinds 15 juni op Netflix

   Een professor met enorme gokschulden bedenkt een plan om een ​​fortuin te winnen door een van zijn studenten, een basketbalster, over te halen om een wedstrijd te fixen.

  • The Meg

   Sinds 19 juni op Netflix

   Een uitgebluste reddingsduiker krijgt nog één klus voor zijn kiezen: zijn vrienden redden van een monsterlijke megalodon, waarvan men lang dacht dat hij was uitgestorven.

  • Wiren

   Sinds 18 juni op Netflix

   Een gedreven student is uit op verandering. Hij probeert de onderwijsmogelijkheden voor doven in zijn land uit te breiden door de regering voor de rechter te dagen.

  Nieuwe series op Netflix

  • Floor Is Lava

   Sinds 19 juni nieuwe afleveringen

   Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Nee, serieus.

  • Rijmpjes uit Rijmstad

   Sinds 19 juni nieuwe afleveringen

   Vriendjes Kiki en Koos zijn dol op plezier. Ze gebruiken muziek en verbeeldingskracht om problemen op te lossen in een stad vol figuren uit kinderliedjes.

  • The King: Eternal Monarch

   Sinds 18 juni nieuwe afleveringen

   Een hedendaagse Koreaanse keizer gaat door een geheimzinnige poort naar een parallelle wereld waar hij een doortastende rechercheur tegen het lijf loopt.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Alexa & Katie

   Sinds 13 juni nieuwe afleveringen

   Alexa vecht tegen kanker. Maar met haar beste vriendin Katie aan haar zijde gaat ze naar de middelbare school, en is ze klaar voor alles wat op haar pad komt.

  • Babies

   Sinds 19 juni nieuwe afleveringen

   Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.

  • Coisa Mais Linda

   Sinds 19 juni nieuwe afleveringen

   Een huisvrouw uit de jaren 50 gaat naar Rio de Janeiro om haar man te zien, maar ontdekt dat hij haar heeft verlaten. Ze besluit te blijven en opent een bossanovaclub.

  • Coronavirus, Explained

   Sinds 16 juni nieuwe afleveringen

   In 2020 veranderde de wereld. Deze serie onderzoekt de coronapandemie, de pogingen om deze te bestrijden en manieren om de mentale schade te beperken.

  • J-Style Trip

   Sinds 13 juni nieuwe afleveringen

   Megaster Jay Chou reist met zijn beroemde vrienden de wereld over in deze variétéshow vol muziek en goocheltrucs.

  • Marcella

   Sinds 14 juni nieuwe afleveringen

   Ondanks huwelijksdrama, een tragisch verlies, geheugenproblemen en haar taken als moeder, weet een Londense rechercheur als geen ander hoe ze moordenaars moet pakken.

  • Mr. Iglesias

   Sinds 17 juni nieuwe afleveringen

   De hilarische middelbareschooldocent Gabriel Iglesias probeert een verschil te maken in het leven van slimme maar onder de maat presterende leerlingen op zijn school.

  • The Order

   Sinds 18 juni nieuwe afleveringen

   Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

  • The Politician

   Sinds 19 juni nieuwe afleveringen

   De rijke Payton weet al van kinds af aan dat hij president zal worden. Maar eerst moet hij door het verraderlijkste politieke landschap navigeren: de middelbare school.

  • The Sinner

   Sinds 19 juni nieuwe afleveringen

   In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.