Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 18)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar films als Sisters en The Wrong Missy.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van The Flash, The Last Dance en Supergirl.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

   Sinds 11 mei op Netflix

   In deze documentaire beleef je de hallucinogene hoogte- en dieptepunten van sterren, die via animaties en reconstructies hun grappige en geestverruimende verhalen delen.

  • Te quiero, imbécil

   Sinds 15 mei op Netflix

   Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.

  • The Wrong Missy

   Sinds 13 mei op Netflix

   Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.

  Nieuwe films op Netflix

  • Arthur Christmas

   Sinds 15 mei op Netflix

   De kerstman laat het over aan zijn zoon Arthur om in zijn supergeheime speelgoedfabriek een megabelangrijke kerstmissie uit te voeren.

  • Human Nature

   Sinds 15 mei op Netflix

   Van grensverleggende wetenschap tot de grenzen van de ethiek: deze documentaire werpt licht op CRISPR, een grote ontdekking in het onderzoek naar genetische modificatie.

  • Let's Go to Prison

   Sinds 15 mei op Netflix

   Een gevangene krijgt kans op wraak als de zoon van de rechter die hem in de bak deed belanden, terechtkomt in dezelfde gevangenis.

  • Maiden

   Sinds 15 mei op Netflix

   In de door mannen overheerste zeilracewereld staat teamleider Tracy Edwards aan het roer van het allereerste geheel vrouwelijke team in een beroemde race over de wereld.

  • Malang

   Sinds 14 mei op Netflix

   Een boze jongeman slaat aan het moorden, jaren na de confrontatie met de politie die hem scheidde van zijn geliefde. Een net zo wraakzuchtige agent zit hem op de hielen.

  • Sawah

   Sinds 14 mei op Netflix

   Een talentvolle dj die onderweg is naar een internationale wedstrijd, strandt in een onbekend land en belandt na een geval van persoonsverwisseling in de gevangenis.

  • Sisters

   Sinds 14 mei op Netflix

   Als hun ouders besluiten het huis waarin ze opgroeiden te verkopen, geven de zussen Kate en Maura een laatste, met drank overgoten knalfeest voor hun schoolvrienden.

  • Slaughterhouse Rulez

   Sinds 15 mei op Netflix

   Een pas verhuisde tiener zoekt zijn weg op een prominente kostschool als een zinkgat op een nabijgelegen frackinglocatie ijzingwekkende angst en paniek veroorzaakt.

  • The Front Runner

   Sinds 15 mei op Netflix

   In 1988 krijgt de veelbelovende campagne van presidentskandidaat Gary Hart te maken met ongekende geruchten over een affaire, die leiden tot een onhoudbaar schandaal.

  • Trouble

   Sinds 13 mei op Netflix

   Een verwende hond vindt avontuur – en vrienden – op straat wanneer zijn rijke baasje sterft en hij door toedoen van haar hebberige familie op een verkeerde plek belandt.

  Nieuwe series op Netflix

  • Chichipatos

   Sinds 15 mei nieuwe afleveringen

   Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.

  • Dérapages

   Sinds 15 mei nieuwe afleveringen

   De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.

  • Trial By Media

   Sinds 11 mei nieuwe afleveringen

   In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.

  • True: Fantastische sprookjes

   Sinds 12 mei nieuwe afleveringen

   Dankzij de magie van de Verhalentol maken True en haar vriendjes hun eigen versies van Pinokkio, Roodkapje en andere klassieke sprookjes.

  • White Lines

   Sinds 15 mei nieuwe afleveringen

   Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Magic for Humans

   Sinds 15 mei nieuwe afleveringen

   Justin Willman doet mensen op straat versteld staan en haalt ingewikkelde trucs uit met zijn grappige magie.

  • She-Ra en de power-prinsessen

   Sinds 15 mei nieuwe afleveringen

   Soldaat Adora vindt een magisch zwaard en blijkt de legendarische heldin She-Ra te zijn. Ze gaat bij het Verzet, maar haar beste vriendin blijft bij de duistere Horde.

  • Sorjonen

   Sinds 11 mei nieuwe afleveringen

   Een getalenteerde rechercheur neemt een baan in een klein plaatsje om meer tijd door te brengen met zijn gezin, maar krijgt te maken met een reeks schokkende moordzaken.

  • The Flash

   Sinds 14 mei nieuwe afleveringen

   In deze superheldenserie ontwaakt een forensisch expert uit een coma en blijkt verbazingwekkende nieuwe krachten te hebben die hij inzet om de stad te beschermen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.