Netflix voegt screenlock functie toe tegen per ongeluk pauzeren

News
dinsdag, 21 april 2020 om 10:30
netflix logof1579597576
Je kent het wel, je bent even Netflix aan het kijken op je telefoon en per ongeluk klik je op een notificatie. Je telefoon gaat uit de app en verstoort een goed moment. Netflix heeft eindelijk een oplossing toegevoegd aan de app, maar helaas komt de functie ook met wat problemen.
Het kan frustrerend zijn om uit de app gegooid te worden nadat je per ongeluk op een notificatie of verkeerde knop drukt. Gelukkig is Netflix nu begonnen met een functie die je scherm vastzet zodat je niet weg kan klikken. Het enige nadeel is dat deze functie alleen nog maar uit is op Android toestellen. Deze functie zal nu onder in het scherm tevoorschijn komen en zorgt ervoor dat de Play/Pauze knop niet meer tevoorschijn komt tijdens het kijken. Ook kan je niet op de Playback/Forward en ondertiteling knop drukken. Als je de functie uit wil zetten moet je gewoon op je scherm klikken. Een unlock optie zal dan tevoorschijn komen en nadat je daar twee keer op drukt komt alles weer tevoorschijn.
Android features zoals swipen om terug te gaan naar een andere app werken nog steeds wanneer de screenlock is geactiveerd. Er zijn dus nog mogelijkheden om per ongeluk uit de app gegooid te worden. Toch kan de nieuwe functie erg handig zijn wanneer je tijdens het kijken van Netflix veel notificaties binnenkrijgt.

Veel kijkers tijdens het coronavirus

Netflix heeft de afgelopen maand hard moeten werken om de servers in de lucht te houden. Veel mensen zijn in quarantine massaal begonnen met series kijken, wat er ook voor heeft gezorgd dat Netflix de bitrate heeft verlaagd, om het netwerk te ontlasten. Ben jij sinds de uitbraak van het coronavirus ook aan het bingen geslagen? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws