Bekijk de bloedstollende Ozark seizoen 3 trailer hier!

News
maandag, 09 maart 2020 om 10:44
xgn google image
Netflix heeft de trailer van het derde seizoen van Ozark vrijgegeven. Dit is ruim achttien maanden na uitbrengen van seizoen twee. Ozark vertelt het verhaal van financieel adviseur Marty Byrde die naar de Ozarks in Missouri gaat, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
Bij de start van seizoen 3 is het zes maanden na de belevenissen van het tweede seizoen. Marty en Wendy discussiëren over wat er moet gebeuren met het casino en de familie.
Terugkerende personages zijn Jason Bateman als Marty, Laura Linney als Wendy, Julia Garner als Ruth Langmore en meer. Jason Bateman en Laura Linney zijn genomineerd voor diverse prijzen voor hun rollen als Marty en Wendy. Bateman werd tweemaal genomineerd voor een Golden Globe (beste acteur in een Televisie dramaserie). Bateman won tevens een award voor Outstanding Performance van de Screen Actors Guild.
De trailer kun je hieronder bekijken:
Seizoen drie van Ozark zal vanaf 27 maart op Netflix te zien zijn. Wat vind je van de trailer van Ozark? Kijk je uit naar het nieuwe seizoen eind van deze maand? Vertel het ons hieronder!

Populair Nieuws

Laatste Reacties