Call Of Duty Modern Warfare Battle Royale gameplay gelekt!

  Modern Warfare en Battle Royale fans opgelet. Er zijn namelijk gameplay beelden gelekt van de nieuwe Call Of Duty Modern Warfare Battle Royale. Deze gaat Warzone heten en wordt free-to-play!

  Er ging vandaag een tweet online van gebruiker Nibellion met gameplaybeelden van Warzone, de nieuwe battle-royale modus van Modern Warfare. In de tweet werd beschreven dat de nieuwe Call Of Duty spektakel apart te downloaden is en spelers het gratis kunnen spelen zonder Modern Warfare überhaupt te hoeven kopen. Daar zullen spelers vast en zeker blij mee zijn.

  Ook zal de modus cross-platform zijn, kan je alleen of samen met één of twéé andere vrienden gaan spelen via de duo en trio modi. Tevens kun je met 150 spelers in één potje spelen. Dat aantal kan oplopen tot de 200 in de nabije toekomst volgens de Twitter-gebruiker.

  Verder zijn er twee game modi en zitten er klassieke mappen van Modern Warfare in de grote map gepropt, dus er zal genoeg te beleven zijn in Warzone. Wanneer de modi verschijnt is nog maar de vraag, maar de twitteraar stelt zelf dat Warzone deze week nog kan verschijnen.

  Als je de gameplay beelden wil zien klik dan op deze link. Je kan tevens ook de poster nog in volle glorie bewonderen. Ga jij Warzone spelen? Laat het ons weten!

  Dit artikel is op 26 mei 2020 bijgewerkt.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.