Momenteel de best bekeken film op Netflix

News
woensdag, 08 februari 2023 om 18:30
bullet train st 7 jpg sd low copyright 2021 ctmg inc all rights reservedf1674729349
Sinds een paar dagen staat de geliefde actiefilm Bullet Train op Netflix en binnen die paar dagen staat de film bovenaan de Netflix Top 10. De film werd geregisseerd door David Leitch (John Wick, Atomic Blonde).
In de film zijn een paar grote sterren te zien. Brad Pitt heeft de grootste rol te pakken. Andere bekende sterren zijn Joey King (The Kissing Boots), Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), Andrew Koji (Warrior), Brian Tyree Henry, Micheal Shannon en Sandra Bullock.

Rotten Tomatoes

De film scoort niet hoog op de Rotten Tomatoes website, de film scoort namelijk een matige 54 procent. Volgens de Audience Score scoort de film 76%, het publiek is duidelijk positiever over de film.
  • Netflix omschrijving van de film:
Een groep passagiers neemt deel aan de eerste reis van ’s werelds snelste hogesnelheidstrein. Ze gaan naar San Francisco, maar hun rustige rit neemt een donkere wending wanneer blijkt dat er een bom aan boord is. Volgens de dader zal deze ontploffen als de snelheid van de trein niet boven de 320 kilometer per uur blijft. Hoewel de luchtmacht wordt ingeschakeld om te assisteren, nemen de passagiers zelf het heft in eigen handen om de bom te stoppen en San Francisco te redden.

Razendsnelle actie en humor

De film verscheen vorig jaar augustus in de bioscopen en is een perfecte combinatie van razendsnelle actie en droge humor. Wel moet je goed tegen bloed kunnen, want daar zit de film vol mee.
Bullet train is nu te zien op Netflix.

Populair Nieuws